ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Μυστήριο η δολοφονία 55χρονου με καραμπίνα - Τι εξετάζει η Αστυνομία (pics&vids)

Φθιώτιδα: Μυστήριο η δολοφονία 55χρονου με καραμπίνα - Τι εξετάζει η Αστυνομία (pics&vids)

Ανοιχτά έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα η Αστυνομία, στην υπόθεση της δολοφονίας του 55χρονου άνδρα, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός το απόγευμα της Τετάρτης (10/01), στην Αρκίτσα Φθιώτιδας.

Από τα στοιχεία που έχει συλλέξει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, ο άτυχος 55χρονος φαίνεται ότι πυροβολήθηκε πισώπλατα, δίπλα στο αυτοκίνητό του.

Μάλιστα υπολογίζεται ότι ο δράστης ή οι δράστες είχαν πυροβολήσει και σκοτώσει τον άνδρα αρκετές ώρες πριν βρεθεί η σωρός από έναν ηλικιωμένο ο οποίος περνούσε από το σημείο.

Από τα ρούχα που φορούσε (παραλλαγής) και τη φυσιγγιοθήκη που είχε περασμένη στη μέση του, οι αστυνομικοί συμπέραναν ότι το θύμα είχε πάει για κυνήγι όμως το όπλο του δεν έχει βρεθεί ακόμα.

Επίσης δεν βρέθηκαν πάνω του ή στο αυτοκίνητό του, χρήματα, γεγονός που οδηγεί αφήνει ανοιχτό και το ενδεχόμενο της ληστείας.

Υπενθυμίζεται ότι ο 55χρονος ήταν γερμανικής καταγωγής και ζούσε μόνιμα στον Κέδρο Αρκίτσας του δήμου Λοκρών. Σύμφωνα με τους συγχωριανούς του, δεν είχε εχθρούς στην τοπική κοινωνία και ήταν ένας φιλήσυχος άνθρωπος.

Πηγή πληροφοριών, φωτογραφιών, βίντεο: tvstar


Σχετικές ειδήσεις