ΕΛΛΑΔΑ

Φθιώτιδα: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

Φθιώτιδα: Τον πέρασε για αγριογούρουνο και τον πυροβόλησε

Πυρά στην πλάτη και τα πόδια από κυνηγετικό όπλο δέχτηκε ένας 49χρονος που είχε πάει με τη γυναίκα του στο δάσος κοντά στο χωριό Έξαρχος της Αταλάντης προκειμένου να μαζέψουν ξύλα.

Όλα ξεκίνησαν το απόγευμα της Κυριακής (28/01) όταν το ζευγάρι βρισκόταν στο δάσος για να μαζέψει ξύλα και ο άνδρας δέχτηκε πυροβολισμούς από όπλο κυνηγού.

Η σύζυγος του άτυχου 49χρονου, βλέποντάς τον αιμόφυρτο, κάλεσε σε βοήθεια συγγενή τους, ο οποίος μετέφερε τον τραυματισμένο άνδρα στο Νοσοκομείο της Λιβαδειάς, και αργότερα εξαιτίας της κρισιμότητας της κατάστασής του μεταφέρθηκε στο «Αττικόν» και πλέον νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, η Αστυνομία, που ενημερώθηκε για το συμβάν, ξεκίνησε έρευνα από την οποία προέκυψε ότι δράστης είναι ένας 32χρονος κάτοικος του χωριού, ο οποίος είχε βγει για κυνήγι αγριογούρουνου.

Μάλιστα, μετά το ατυχές συμβάν, φέρεται να είχε εμφανιστεί στο καφενείο και εμφανώς αναστατωμένος, να είχε μεταφέρει τους φόβους του ότι είχε πυροβολήσει κατά λάθος άνθρωπο. Στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να παρουσιαστεί ο ίδιος σήμερα στην Αστυνομία και να παραδοθεί στο πλαίσιο του Αυτοφώρου.

Ο 32χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Εισαγγελέα Λαμίας.

Σχετικές ειδήσεις