ΕΛΛΑΔΑ

Καβάλα: Τραγωδία με 63χρονο ψαρά

Καβάλα: Τραγωδία με 63χρονο ψαρά

Χωρίς τις αισθήσεις του εντοπίστηκε ο αγνοούμενος ψαράς.

Ο άτυχος άνδρας, είχε πάει με το σκάφος του για ψάρεμα στον κόλπο της Καβάλας με το ερασιτεχνικό του σκάφος όταν και χάθηκαν τα ίχνη του.

«Άμεσα προς εντοπισμό του 63χρονου, απέπλευσαν δύο περιπολικά σκάφη Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., τα Α/Κ σκάφη “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” Ν.Κ. 298, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ Ι” Ν.Θ. 977, “ΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ IV” Ν.Θ. 1071, “ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ” Ν.Κ. 957 και το Ε/Γ- λάντζα “ΑΚΡΑ ΠΡΙΝΟΣ” Ν.Κ. 300, ενώ από ξηράς έρευνες διεξήγαγαν δύο περιπολικά οχήματα Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ», αναφέρει η ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος.

Τελικά, ο 63χρονος εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του, από το Α/Κ “ΣΤΕΦΑΝΙΟΣ ΜΑΝΙΟΣ” και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με περιπολικό σκάφος στο λιμάνι της Καβάλας απ' όπου διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής, ενώ με τη συνδρομή του Α/Κ «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΑΦΟΒΟΣ», το ερασιτεχνικό σκάφος «ΣΑΚΗΣ» ρυμουλκήθηκε με ασφάλεια στον λιμένα Νέας Περάμου.

Σχετικές ειδήσεις