Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών έκοψε την πίτα της στο Ναύπλιο (vid)

Νewsbomb

Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών έκοψε την πίτα της στο Ναύπλιο (vid)

Μια Ένωση διαφορετική από τις άλλες, έκοψε το απόγευμα της Τρίτης 6 Φεβρουαρίου 2018 την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της στο Ναύπλιο στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου Ερμιονίδας.

Πρόκειται για την Ένωση Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου που ανήκει στην Πανελλήνια Ένωση, με συμμετοχή εκπροσώπων από τους νομούς της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Όπως αναφέρει το argolikeseidhseis.gr, στην εκδήλωση που φέτος έγινε στο Ναύπλιο από την Ένωση που λειτουργεί τα τελευταία 4 χρόνια, παρευρέθηκε και ο Ιατροδικαστής Νικόλαος Κοτακίδης.

Για το παρεξηγημένο αυτό επάγγελμα μίλησε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας Ραφαήλ Μπαρού που τόνισε την σπουδαιότητα του καθώς όλοι μας θα προστρέξουμε κάποια στιγμή της ζωής μας στους ανθρώπους αυτούς, τους courier του θεού όπως τόνισε, για κάποιο συγγενικό μας πρόσωπο.

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης και εκπρόσωπος στην Αργολίδα Αλέξανδρος Χρυσικός αλλά και μέλη της Ένωσης Λειτουργών Κηδειών Πελοποννήσου τόνισαν στην συγκέντρωση που ακολούθησε, τα προβλήματα του κλάδου, όπως η έλλειψη ψυκτικών θαλάμων αλλά και την έλλειψη θέσεων στα νεκροταφεία.

Αναφέρθηκαν επίσης στο δύσκολο επάγγελμα που κάνουν και πως πια δεν υπάρχουν νεκροθάφτες αλλά τελετάρχες κηδειών και δεν θα πρέπει να ντρέπονται για το τόσο σημαντικό λειτούργημα που επέλεξαν να κάνουν.

Αναφέρθηκαν επίσης και στον ανταγωνισμό που έχουν οι επαγγελματίες του κλάδου μεταξύ τους και στην προσοχή που πρέπει να δείχνουν για την υγιεινή των ιδίων αλλά και των εργαζομένων τους.

Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών έκοψε την πίτα της στο Ναύπλιο (βίντεο)
01
Η Ένωση Λειτουργών Κηδειών έκοψε την πίτα της στο Ναύπλιο (βίντεο)
Η βόμβα σκάει και στο Instagram. Ακολούθησέ μας!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved