ΕΛΛΑΔΑ

Ο Τάσος Αρνιακός στο Newsbomb.gr για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Ο Τάσος Αρνιακός στο Newsbomb.gr για τον καιρό τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα

Καιρός Πάσχα 2018: Πώς θα κυλήσει ο καιρός τη Μεγάλη Εβδομάδα - Με τι καιρικές συνθήκες θα σουβλίσουμε αρνί – Ο Τάσος Αρνιακός απαντά στο Newsbomb.gr

Λίγες ημέρες έμειναν για το Πάσχα και οι περισσότεροι ετοιμάζονται για... διακοπές! Το ερώτημα, ωστόσο, είναι τι καιρό θα κάνει τις ημέρες του Πάσχα.

Ο γνωστός μετεωρολόγος, Τάσος Αρνιακός, μιλώντας στο Newsbomb.gr έκανε μία πρώτη εκτίμηση για τον καιρό που θα επικρατήσει τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα.

Σύμφωνα με τον κ. Αρνιακό, ο καιρός φαίνεται ότι θα παρουσιάσει βελτίωση από την Πέμπτη (29/03/2018), με τη θερμοκρασία να σημειώνει άνοδο. Μάλιστα, την Κυριακή των Βαΐων στην Αθήνα δεν αποκλείεται ο υδράργυρος να δείξει ακόμα και 24 βαθμούς Κελσίου.

«Αν και είναι νωρίς ακόμα για την πρόβλεψη του καιρού του Πάσχα, διότι απέχουμε περίπου 15 ημέρες, εντούτοις η πρώτη εκτίμηση δείχνει βελτίωση του καιρού από την Πέμπτη (29/03/2018)» ανέφερε χαρακτηριστικά ο γνωστός μετεωρολόγος. Σύμφωνα με την εκτίμησή του, οι άνεμοι θα γυρίσουν σε βοριάδες, ενώ το φαινόμενο της σκόνης από την Αφρική θα περιοριστεί και σιγά – σιγά θα τερματιστεί. «Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει άνοδο. Μάλιστα στην Αθήνα την Κυριακή των Βαΐων ο υδράργυρος ενδεχομένως να αγγίξει ακόμα και τους 24 βαθμούς Κελσίου» είπε στο Newsbomb.gr κ. Αρνιακός.

«Ηλιόλουστες προβλέπονται και οι ημέρες της Μεγάλης Εβδομάδας με υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες. Το Σάββατο του Λαζάρου και την Κυριακή του Πάσχα, με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνονται περισσότερες νεφώσεις και πιθανές βροχές το μεσημέρι και τα απόγευμα στα ηπειρωτικά» κατέληξε ο γνωστός μετεωρολόγος.

Διαβάστε επίσης:

Τουρκικό παζάρι στη Βουλγαρία: 3 δισεκατομμύρια για τους δυο Έλληνες στρατιωτικούς

Επίδομα παιδιού: Δείτε πότε θα γίνει η πληρωμή

Σχετικές ειδήσεις