ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο - ΣΟΚ: «Δε δίνω δεκάρα για το νεκρό Μάριο Παπαγεωργίου, ούτε για τη μητέρα του»

Βίντεο - ΣΟΚ: «Δε δίνω δεκάρα για το νεκρό Μάριο Παπαγεωργίου, ούτε για τη μητέρα του»

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το ρόλο των ασύλληπτων μελών της «κρυφής ομάδας» της σπείρας που οργάνωσε και εκτέλεσε την απαγωγή και τη δολοφονία του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012 έκανε στον «αέρα» της εκπομπής «Φως στο τούνελ» ο Καναδός ερευνητής που έχει διορίσει η οικογένεια του άτυχου νεαρού.

Ο ειδικός στην εξιχνίαση μεγάλων εγκλημάτων, αν και απέφυγε να δείξει το πρόσωπό του, άνοιξε τα χαρτιά του από το Παλαιό Φάληρο, με αφορμή την πολύκροτη δίκη που έχει ξεκινήσει στο Εφετείο.

Όπως είπε, συναντήθηκε ξεχωριστά με καθένα από τα μέλη της ασύλληπτης ομάδας που λειτουργούσαν υπό την καθοδήγηση του παλιού φίλου της οικογένειας, ο οποίος βρίσκεται στη φυλακή μετά την πρωτόδικη καταδίκη του σε ισόβια κάθειρξη ως «εγκεφάλου» της απαγωγής.

Όπως αποκάλυψε ο Καναδός ερευνητής, τα ασύλληπτα μέλη της ομάδας πήγαν με ένα Ι.Χ. μάρκας BMW στο σημείο όπου ο καταδικασμένος αρχηγός και οι συνεργοί του άφησαν πλυμένο το αμάξι του Μάριου και «φυλούσαν τσίλιες», ενώ δύο συνεργοί τους τηλεφώνησαν στη μητέρα του 26χρονου και της ζήτησαν λύτρα.

Με δύο αυτοκίνητα

«Όταν ο “εγκέφαλος” και ο συνεργάτης του ήρθαν εδώ για να συναντήσουν τα άτομα που περίμεναν στη BMW, ήρθαν με δύο αυτοκίνητα. Το πρώτο ήταν ένα Punto και το άλλο το αυτοκίνητο του Μάριου. Από το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του θύματος πήραν ένα αντικείμενο που ανήκε στον Μάριο, σαν τρόπαιο», είπε.

Ο Καναδός ειδικός αναφέρθηκε ακόμη στο σημαντικό ρόλο του «μηχανικού» της πρώτης ομάδας, με το συνεργείο αυτοκινήτων του οποίου, όπως αποκάλυψε, όλοι οι εμπλεκόμενοι σχετίζονται έμμεσα ή άμεσα.

Μάλιστα, του έκανε πολύ άσχημη εντύπωση πως όταν συναντήθηκε με τον ιδιοκτήτη της BMW και του ανέφερε το όνομα του Μάριου εκείνος απάντησε: «Δε δίνω δεκάρα για το νεκρό παιδί, ούτε για τη μητέρα του».

Δείτε το βίντεο:

Σχετικές ειδήσεις