ΕΛΛΑΔΑ

Ειρήνη Λαγούδη: Την έκαψαν ζωντανή - Προσπάθησε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Ειρήνη Λαγούδη: Την έκαψαν ζωντανή - Προσπάθησε να βγει από το φλεγόμενο αυτοκίνητο

Νέο υπόμνημα - σοκ από τον τεχνικό σύμβουλο της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ Η ΑΤΥΧΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΕΝΩ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ΤΟ ΟΧΗΜΑ

Νέο συμπληρωματικό υπόμνημα, αποτελούμενο από 15 σελίδες, συνέταξε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη.

Ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτης, στα τέλη Μαρτίου είχε παραδώσει την 71 σελίδων έκθεσή του που ενίσχυε το σενάριο της εγκληματικής ενέργειας, αναφέρει η εφημερίδα "Espresso".

Ο απόστρατος αντιστράτηγος και δικαστικός πραγματογνώμονας διερεύνησης εγκλημάτων εμπρησμού, αναφέρει στο νέο υπόμνημα ότι κατά την έναρξη, ανάπτυξη, εξέλιξη και αυτοκατάσβεση της φωτιάς στο αυτοκίνητο της άτυχης 44χρονης, η Ειρήνη Λαγούδη καθόταν στη θέση του συνοδηγού.

Αυτό προκύπτει από το κάψιμο της ζώνης του συνοδηγού στο συγκεκριμένο σημείο και από το άκαυστο πίσω μέρος του συγκεκριμένου καθίσματος. Το νέο αυτό στοιχείο αποδεικνύει το ότι το κάθισμα του συνοδηγού δεν ήταν σε κεκλιμένη θέση, όπως έδειξε η αυτοψία της Αστυνομίας, αλλά σε κανονική ανάπτυξη και σε αυτό καθόταν η Ειρήνη Λαγούδη.

Διαβάστε επίσης: Στον εισαγγελέα ο εραστής της 44χρονης

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr φωτογραφίες από την υπόθεση

Από τις τοξικολογικές εξετάσεις δεν ανιχνεύθηκε υδροκυάνιο, που παράγεται από τα πλαστικά και συνδέεται με την πυρολυτική συμπεριφορά τους όταν καίγονται. Αυτά έπρεπε να βρεθούν στο αίμα της Λαγούδη, μαζί με το μονοξείδιο, συμπληρώνει η εφημερίδα. Αυτό σημαίνει ότι το μπιτόνι και ο κουβάς δεν βρίσκονταν στη θέση του συνοδηγού.

Παράλληλα, ο ειδικός πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες, αναλύοντας το πελματιαίο αποτύπωμα παπουτσιού που βρέθηκε μέσα στο αυτοκίνητο, εξήγησε ότι τη στιγμή κατά την οποία έγινε το εντύπωμα του παπουτσιού της γυναίκας μέσα στο αυτοκίνητο υπήρχε η εξέλιξη της φωτιάς κι αυτό «δείχνει» ότι ήταν ζωντανή και προσπάθησε να βγει από το αυτοκίνητο.

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Αιγαίο: Τουρκικό εμπορικό πλοίο «ακούμπησε» την κανονιοφόρο Αρματωλός

Survivor 2: Ο παίκτης που αποχώρησε - Απόλυτη σιωπή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος