ΕΛΛΑΔΑ

Τζόκερ Κλήρωση [1911]: Ώρα για τις 600.000 ευρώ

Τζόκερ Κλήρωση [1911]: Ώρα για τις 600.000 ευρώ

Κλήρωση Τζόκερ:Τουλάχιστον 600.000 ευρώ θα μοιράσει απόψε στον νικητή ή τους νικητές η κλήρωση του Τζόκερ - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την αποψινή και τις επόμενες κληρώσεις

Υπενθυμίζεται ότι στην περιασμένη κλήρωση αναδείχθηκε ένας και μοναδικός τυχερός που με ένα δελτίο απλής συμμετοχής αξίας μόλις 3 ευρώ, μάντεψε σωστά τους 5+1 αριθμούς του Τζόκερ με αποτέλεσμα να κερδίσει εξακόσιες χιλιάδες ευρώ!

Υπενθυμίζεται ότι οι αριθμοί της περασμένης κληρωτίδα ήταν οι: 9, 31, 32, 41, 44 και Τζόκερ ο αριθμός 12.

opap

Ο τυχερός του Τζόκερ έριξε το δελτίο του στο χωριό Καβάσιλας στην Ηλεία και χρειάστηκε να δώσει μόλις 3 ευρώ! Πλέον είναι κατά 600.000 ευρώ πλουσιότερος!

tzoker2

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) σημειώθηκε τζακ ποτ και το ποσό των 53.181,99 ευρώ μεταφέρεται στην ίδια κατηγορία της επόμενης κλήρωσης.

Δείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις προηγούμενες αλλά και τις επόμενες κληρώσεις του Τζόκερ στην ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ.

Εμφανίσεις και καθυστερήσεις τυχερών αριθμών Τζόκερ - Προγνωστικά

Δείτε στον παρακάτω πίνακα του ΟΠΑΠ τα προγνωστικά με τις εμφανίσεις και τις καθυστερήσεις των τυχερών αριθμών στο Τζόκερ. Εμφανίζονται οι τυχεροί αριθμοί των κληρώσεων μέχρι και τις 3/5/2018, σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ. Στη δεξιά πλευρά βλέπετε πεδία διαφορετικών χρωμάτων με αριθμούς.

Διαβάστε εδώ όλα τα άρθρα του Newsbomb.gr για τις κληρώσεις Τζόκερ

Διαβάστε επίσης:

Συναγερμός στο Αιγαίο: Τουρκικό εμπορικό πλοίο «ακούμπησε» την κανονιοφόρο Αρματωλός

Survivor 2: Ο παίκτης που αποχώρησε - Απόλυτη σιωπή μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος


Σχετικές ειδήσεις