ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά: Αγωνία για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη - Θα έφευγε διακοπές, αλλά την πρόλαβε η πυρκαγιά

Φωτιά: Αγωνία για την ηθοποιό Χρύσα Σπηλιώτη - Θα έφευγε διακοπές, αλλά την πρόλαβε η πυρκαγιά

Φωτιά Αττική: Στιγμές αγωνίας ζουν οι συγγενείς και οι φίλοι της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη, καθώς τα ίχνη της χάθηκαν μετά τις καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν την Ανατολική Αττική. Μαζί της αγνοείται και ο σύζυγός της, Δημήτρης Τουρβανίτης.

ΑΓΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ - ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥΣ ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΜΕΝΟ

H ηθοποιός μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας βρίσκονταν στο εξοχικό τους την ημέρα της τραγωδίας και την Πέμπτη θα έφευγαν για διακοπές στην Άνδρο, σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το boatfishing.gr.

Ωστόσο, οι φονικές φωτιές τούς πρόλαβαν. Οι δικοί τους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους, αλλά μάταια. Η αγωνία τους μάλιστα κορυφώθηκε, όταν είδαν πως το σπίτι έχει καεί καθώς και το σκάφος. Το αυτοκίνητο του ζευγαριού βρέθηκε και αυτό καμένο σε άλλο σημείο, ωστόσο οι δυο τους προς το παρόν δεν έχουν δώσει σημεία ζωής.

metaxy ton agnooymenon o dimitris toyrnavitis athlitis alieias toy notk

Ελπίδα ότι κατάφεραν να ξεφύγουν από την πυρκαγιά

Οι συγγενείς τους ελπίζουν ότι το ζευγάρι κατάφερε να ξεφύγει από τη φονική φωτιά, καθώς ο Δημήτρης ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ακόμα και τα μονοπάτια που οδηγούν στην θάλασσα.

Το 1997, η Χρύσα Σπηλιώτη έκανε την παρθενική της τηλεοπτική εμφάνιση στη σειρά του Mega, «Καρέ της ντάμας» ενώ ασχολείται περισσότερο με το θέατρο και τη συγγραφή βιβλίων.