ΕΛΛΑΔΑ

Οδύνη: Ο Μάρκος Κατσουλάκης «χάθηκε» μαζί με τη γυναίκα και το γιο του στο οικόπεδο της φρίκης

Οδύνη: Ο Μάρκος Κατσουλάκης «χάθηκε» μαζί με τη γυναίκα και το γιο του στο οικόπεδο της φρίκης

Η Κρήτη θρηνεί για τους Κρητικούς που «χάθηκαν» στην πυρκαγιά που κατέκαψε το Μάτι.

Οι κηδείες της οικογένειας Κατσουλάκη, που χάθηκε στο «οικόπεδο της φρίκης» στο Μάτι καθώς και του Λεωνίδα Πλυμάκη, θα γίνουν αύριο Τρίτη στην Αθήνα, όπου ζούσαν μόνιμα οι οικογένειες τους.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησαν συγγενείς και φίλοι του αδικοχαμένου υπαλλήλου των ΕΛ.ΤΑ Μάρκου Κατσουλάκη, οι σοροί του γιού του Πάρη, της συζύγου του Κάτιας Αβραμίδου και της πεθεράς του Γαρυφαλλιάς Μωραΐτη – Αβραμίδου, ταυτοποιήθηκαν και όπως αποδείχθηκε και οι τέσσερις βρήκαν αργό και μαρτυρικό θάνατο στο οικόπεδο όπου εγκλωβίστηκαν οι 26 ψυχές, την ώρα που μαινόταν η πύρινη λαίλαπα το απόγευμα της «μαύρης» Δευτέρας.

oikogeneia katsoulakh

Η κηδεία τους θα γίνει αύριο στις 16:00 από τον Ιερό Ναό Αγίας Αναστασίας Περισσού. Τραγική φιγούρα ο μικρότερος γιος της οικογένειας, Δημήτρης Κατσουλάκης, ο οποίος δεν βρισκόταν στο εξοχικό τους στο Μάτι τη μοιραία μέρα μαζί με τους γονείς, τον αδελφό του και τη γιαγιά του. Ο Μάρκος Κατσουλάκης, καταγόταν από τον Άγιο Βασίλειο Ρεθύμνου και είχε έντονη δραστηριότητα στους πολιτιτιστικούς συλλόγους της Κρήτης στην Αθήνα.

Πηγή: cretapost.gr