ΕΛΛΑΔΑ

Φωτιά Μάτι: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του Ανδρέα και της Εβίτας

Φωτιά Μάτι: Ραγίζει καρδιές το μήνυμα της μητέρας του Ανδρέα και της Εβίτας

Μόνο σεβασμός σε αυτή τη γυναίκα που από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε την οικογένειά της

Το συγκλονιστικό μήνυμα της μάνας που έχασε σύζυγο και δύο παιδιά στην πύρινη κόλαση

Με μία ανάρτηση που προκαλεί δάκρυα, η μητέρα της 13χρονης Εβίτας και του 11χρονου Ανδρέα Φύτρου, που χάθηκαν στην καταστροφική πυρκαγιά στο Μάτι, μαζί με τον σύζυγό της, Γρηγόρη, ευχαριστεί όσους της συμπαραστάθηκαν.

Με αξιοθαύμαστη αξιοπρέπεια και παρά το βαρύ πένθος της, η Βαρβάρα Βουκάκη βρίσκει τη δύναμη και γράφει μια συγκλονιστική ανάρτηση για το σύζυγο και τα δύο της αγγελούδια.

«Ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Διαβάστε το μήνυμά της:

«Η αγάπη όλων σας είναι συγκινητική. Ο τρόπος που ο καθένας χωριστά αλλά και όλοι μαζί σταθήκατε στον Γρηγοράκη, στην Εβιτούλα και στον Ανδρεούλη μου που δεν τα κατάφεραν, αλλά και σε μένα που έμεινα πίσω για να τα ζήσω όλα αυτά, δείχνει πόση αγάπη υπάρχει γύρω μας και με βοηθάει να φανώ δυνατή.

Εύχομαι σε όλους σας να ζείτε την κάθε ημέρα σας, νιώθοντας ευγνωμοσύνη για όσα έχετε, αγαπώντας βαθιά και έχοντας στο μυαλό σας ότι όλα γίνονται για κάποιο σκοπό. Αυτόν καλούμαστε να εκπληρώσουμε και αυτό δεν μπορεί να το αλλάξει τίποτα…

Σας ευχαριστώ όλους θερμά και σας στέλνω ευχές για όλα τα καλά στη ζωή σας.

Ο Γρηγόρης, η Εβιτα και ο Ανδρέας μου θα πρέπει να είναι υπερήφανοι που είχαν τέτοιους φίλους, όπως είμαι και εγώ που σας έχω….»

Διαβάστε επίσης:

Φωτιά Μάτι - Φρίκη: Μητέρα θήλαζε το βρέφος της προσπαθώντας να το σώσει από την πυρκαγιά