ΕΛΛΑΔΑ

Ομόνοια: Απειλητικά μηνύματα στο κοσμηματοπωλείο και στον δικηγόρο του ιδιοκτήτη (pics)

Ομόνοια: Απειλητικά μηνύματα στο κοσμηματοπωλείο και στον δικηγόρο του ιδιοκτήτη (pics)

Σάλος και «πόλεμος» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης έχει ξεσπάσει μετά το θάνατο επίδοξου ληστή σε κοσμηματοπωλείο της Ομόνοιας.

Άνοιξε ο ασκός του Αιόλου μετά το θάνατο του επίδοξου ληστή – Στο στόχαστρο ο ιδιοκτήτης του καταστήματος που ξυλοκόπησε τον φερόμενο δράστη

Το 33χρονο θύμα, που φέρεται να ήταν τοξικομανής και οροθετικός, προσπάθησε να ληστέψει κοσμηματοπωλείο. Στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί από το κατάστημα πέρασε μέσα από τη τζαμαρία ενώ παράλληλα, δέχτηκε άγρια χτυπήματα από τον ιδιοκτήτη του καταστήματος και από ένα ακόμη άτομο. Ο άτυχος άνδρας άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο λίγο αργότερα.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος συνελήφθη και είναι πλέον αντιμέτωπος με βαριές κατηγορίες. Ο δικηγόρος του, Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος δήλωσε πως: «έχουμε ένα θλιβερό περιστατικό για όλους στο οποίο όμως δεν έχει συμμετοχή στο επέλθον αποτέλεσμα ο εντολέας μου. Η πρώτη του ενέργεια ήταν η προσφυγή στην πολιτεία ειδοποιώντας την αστυνομία».

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το δικηγόρο του, ο ιδιοκτήτης του κοσμηματοπωλείο «προσπάθησε να εμποδίσει τη διαφυγή του μαζί με άλλους περαστικούς που προσέτρεξαν και στη συνέχεια ο δράστης της κλοπής στην προσπάθειά του να βγει τραυματίστηκε από τα σπασμένα γυαλιά. Μάλιστα ενδεικτικό του ότι ο τραυματισμός αυτός δεν οδήγησε στο τραγικό αποτέλεσμα είναι ότι αφού βγήκε και ενώ είχε ήδη έρθει στο σημείο η ομάδα ΔΙΑΣ αλλά και το ΕΚΑΒ σηκώθηκε και επιτέθηκε εναντίον τους απειλώντας τους με ένα κομμάτι σπασμένου γυαλιού».

Απειλούν τον δικηγόρο

Έπειτα από αυτές τις δηλώσεις, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι απειλητικά μηνύματα έξω από το κοσμηματοπωλείο στην Ομόνοια, όπου έχασε τη ζωή του ο φερόμενος ληστής, καθώς και στην είσοδο του γραφείου του δικηγόρου, ο οποίος εκπροσωπεί τον ιδιοκτήτη.

«Χάρη την πάτησες», είναι ένα από τα συνθήματα στην είσοδο του κτηρίου όπου στεγάζεται το γραφείο του Χαράλαμπου Αναγνωστόπουλου, ενώ στην είσοδο του κοσμηματοπωλείου κάποιοι έχουν γράψει με σπρέι τη λέξη «δολοφόνε».

Διαβάστε επίσης:

Ανατροπή στην αιματηρή ληστεία της Ομόνοιας: Βίντεο - ντοκουμέντο με τον άγριο ξυλοδαρμό του ληστή