ΕΛΛΑΔΑ

Τραγωδία στην Τήνο: Τοίχος καταπλάκωσε 2 άνδρες - Ανασύρθηκαν νεκροί

Τραγωδία στην Τήνο: Τοίχος καταπλάκωσε 2 άνδρες - Ανασύρθηκαν νεκροί

Σε τραγωδία κατέληξε το μεροκάματο που πήγαν να βγάλουν δύο άνδρες στο νησί της Τήνου

Συγκλονισμένο είναι το νησί της Τήνου από τον φρικτό θάνατο δύο ανδρών, 51 και 63 ετών, κατά τη διάρκεια εργασιών σε οικοδομή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, 4 άνδρες πραγματοποιούσαν εργασίες στην περιοχή Μουντάδο όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ένας τοίχος υποχώρησε και τους καταπλάκωσε.

Οι δύο κατάφεραν να βγουν ζωντανοί από τα συντρίμμια, ωστόσο, για τον 51χρονο και τον 63χρονο η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι. Ο ένας σκοτώθηκε επί τόπου ενώ, ο δεύτερος κατέληξε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο.

Μέχρι στιγμής δεν έχει διευκρινιστεί αν η πτώση του τοίχου οφείλεται στους θυελλώδεις ανέμους που πνέουν στον νησί ή αν πρόκειται για κακοτεχνία που οδήγησε στην κατάρρευση.

Το Newsbomb.gr επικοινώνησε με το δημαρχείο Τήνου όπου επικρατεί αναστάτωση και φυσικά θλίψη για τον απρόσμενο θάνατο των δύο ανδρών. Ο αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Βιδάλης ξεκαθάρισε πως πρόκειται για εργατικό δυστύχημα και πιθανότατα δεν έχουν καμία σχέση οι καιρικές συνθήκες.

Οι δύο άτυχοι εργάτες είναι οικογενειάρχες με παιδιά.

Η Πυροσβεστική αναφέρει:

«Χωρίς τις αισθήσεις τους απεγκλωβίστηκαν 2 άνδρες, ύστερα από πτώση τοιχοποιίας, στην περιοχή Μουντάδο, στο νησί της Τήνου. Επιχείρησαν 6 πυροσβέστες με 3 οχήματα.»

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αστυνομία έχει καλέσει για κατάθεση τον υπέυθυνο εργολάβο και τον ιδιοκτήτη του σπιτιού.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σαρώνει ο «Ξενοφών» - Επιβατηγό πλοίο στη Τήνο παίρνει κλίση από ανέμους δέκα μποφόρ!