ΕΛΛΑΔΑ

Σάλος στη Ρόδο: Το απίστευτο κόλπο νύφης για να κλείσει στη φυλακή την πεθερά της

Σάλος στη Ρόδο: Το απίστευτο κόλπο νύφης για να κλείσει στη φυλακή την πεθερά της

Η υπόθεση έφτασε μέχρι τα δικαστήρια.

Ελεύθερη χωρίς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα (15/10/2018) μετά την απολογία της, η 72χρονη, που κατηγορείται για αποπλάνηση του ανήλικου εγγονιού της.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της Δικαιοσύνης μετά από μήνυση που υπέβαλε σε βάρος της ηλικιωμένης η μητέρα του παιδιού και νύφη της 72χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας της Ρόδου «Η Ροδιακή», στην απολογία της ενώπιον της ανακρίτριας η 72χρονη χαρακτήρισε «κατασκευασμένη» την κατηγορία της αποπλάνησης ανηλίκου, ενώ τόνισε πως «είναι προϊόν της αρρωστημένης φαντασίας της πάσχουσας από διπολική διαταραχή και σχιζοφρένεια μηνύτριάς της».

Η ίδια πρόσθεσε πως «είναι η δεύτερη φορά που η μηνύτρια και δυστυχώς νύφη της προσπαθεί να την εμπλέξει σε μία βδελυρή και απαράδεκτη ιστορία που γέννησε η αρρωστημένη φαντασία της». Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η 72χρονη, η πρώτη μήνυση που υποβλήθηκε εναντίον της ήταν τον Ιανουάριο του 2012 και τέθηκε στο αρχείο τον Ιούνιο της ίδιας χρονιάς με διάταξη του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου, ως ουσιαστικά αβάσιμη.

Ωστόσο η υπόθεση αυτή ανασύρθηκε από το αρχείο μετά τη δεύτερη κατά σειρά μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε εναντίον της 72χρονης η νύφη της, τον Απρίλιο του 2018, όταν – όπως η ίδια είπε στην ανακρίτρια- «ο γιος της και σύζυγος της μηνύτριας, της δήλωσε ότι θα ασκούσε κατ’ αυτής αγωγή διαζυγίου μην αντέχοντας άλλο τη μαρτυρική ζωή κοντά σε μία ψυχοπαθή και σχιζοφρενή σύζυγο».

Η ηλικιωμένη πρόσθεσε πως «η αγάπη της προς το μοναδικό της εγγονάκι αποτέλεσε το κίνητρο της μηνύτριάς της να επανέλθει προκειμένου να την εκδικηθεί και να της αποστερήσει την επικοινωνία μαζί της, διότι τη θεωρεί υπεύθυνη της επικείμενης αγωγής διαζυγίου του γιου της γι’ αυτό και απαγόρευσε οποιαδήποτε επικοινωνία της 72χρονης μαζί του».

Η 72χρονη επεσήμανε τέλος ότι «από το σύνολο των εκθέσεων πραγματογνωμοσύνης και των ιατρικών βεβαιώσεων που υπάρχουν στη δικογραφία αποδεικνύεται ότι τα όσα καταγγέλλει σε βάρος της η μηνύτρια αποτελούν ένα κακόβουλο και κακότεχνο εκδικητικό σενάριο ενός ψυχοπαθητικού ατόμου». Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, η 72χρονη αφέθηκε ελεύθερη χωρίς όρους.

Διαβάστε επίσης:

Μεταξύ Κύπρου και Καστελλόριζου το Barbaros