ΕΛΛΑΔΑ

Ιστορία απόλυτης τρέλας στο Ηράκλειο: Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και δεν πίστευε στα μάτια του

Ιστορία απόλυτης τρέλας στο Ηράκλειο: Πήγε να πάρει το αυτοκίνητό του και δεν πίστευε στα μάτια του

Ένα απίστευτο, αλλά πραγματικό περιστατικό, συνέβη το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (27/10), στο Ηράκλειο Κρήτης.

Όπως καταγγέλλει, ένας γνωστός Ηρακλειώτης, η αστυνομία αφαίρεσε από το αυτοκίνητο του αδερφού του τις πινακίδες διότι, λέει, ήταν σταματημένο παράνομα σε θέση ανάπηρων.

Βέβαια, όπως ξεκαθαρίζει ο Ηρακλειώτης, η θέση που ήταν σταματημένο το αμάξι ήταν… δίκη του, με κίτρινο περίγραμμα, μία ταμπέλα με αναπηρικό σήμα και τον αριθμό του αυτοκίνητου καθώς και ένα καβαλέτο με την ίδια ταμπέλα (gallery)!

«Γιατί δεν μπορώ να καταλάβω πώς μπορεί να μην ήλεγξε πριν αφαιρέσει τις πινακίδες και κόψει την κλήση. Βασική πράξη είναι να δει αν οι ταμπέλες αναγράφουν τον ίδιο αριθμό με το αυτοκίνητο ή να το ελέγξει ηλεκτρονικά μιας και το αμάξι είναι καταχωρημένο ως αναπηρικό. Όμως δεν έκανε τίποτα από αυτά. Ήταν Σάββατο βράδυ οπότε την Κυριακή το αμάξι ακινητοποιήθηκε», τόνισε ο αγανακτισμένος πολίτης.

Τη Δευτέρα ο αδερφός του επικοινώνησε με την Τροχαία και προσπάθησε να τους εξηγήσει για να του φέρουν πίσω τις πινακίδες.
«Τον ανάγκασαν να βρει άλλο αμάξι και να μεταβεί στην Τροχαία, έξω από το Ηράκλειο, όπου έπρεπε να κάνει αίτηση για να ακυρωθεί η κλήση. Δηλαδή δεν έφτανε που έκαναν το λάθος, δεν είχαν και τη στοιχειώδη ευθιξία απέναντι σε έναν άνθρωπο με κινητικά προβλήματα να μην το ταλαιπωρήσουν μιας και ήταν αποκλειστικά δικό τους το λάθος και κανονικά θα έπρεπε να του πάνε στο σπίτι τις πινακίδες και να του τις βιδώσουν... Άλλα τι να πεις, ζούμε εδώ, σε μία ανάλγητη χωρά με αγενείς και αδιάφορες αρχές. Όμως αυτές οι αρχές αντικατοπτρίζουν ένα πρόσωπο, το δικό μας», συμπλήρωσε.

Πηγή: cretalive.gr