ΕΛΛΑΔΑ

Προσοχή: «Ασκήσεις Ετοιμότητας» στην Ιονία Οδό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Προσοχή: «Ασκήσεις Ετοιμότητας» στην Ιονία Οδό - Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Ασκήσεις ετοιμότητας και αποχιονισμού θα πραγματοποιήσει η Νέα Οδός Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο ΠΑΘΕ και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στον αυτοκινητόδρομο της Ιόνιας Οδού.

Στόχος των ασκήσεων είναι η διαρκής βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών ενόψει της χειμερινής περιόδου. Ειδικότερα, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου, από τις 11:00 έως τις 14:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της Λωρίδας Εκτάκτου Ανάγκης (Λ.Ε.Α) και στις δύο κατευθύνσεις, οι οποίες στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Λαμία θα ξεκινήσουν από τον Ανισόπεδο Κόμβο Κάστρου, στο δε ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αθήνα από το Μετωπικό Σταθμό Διοδίων Τραγάνας.

Αντίστοιχα, την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου, και από τις 09:00 έως τις 12:00, θα σημειωθούν ολιγόλεπτες βραδυπορίες στην κίνηση των οχημάτων, καθώς και κατά τόπους αποκλεισμοί της αριστερής λωρίδας κυκλοφορίας, από το 160ο έως το 166ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Ιωάννινα και από το 178ο έως το 167ο χλμ. στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνση προς Αντίρριο.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τα κατά τόπους Τμήματα Τροχαίας των δύο αυτοκινητοδρόμων.