ΕΛΛΑΔΑ

Εξέλιξη - ΣΟΚ στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη: Βίασε 19χρονη με ειδικές ανάγκες μετά τη δολοφονία

Εξέλιξη - ΣΟΚ στην υπόθεση της Ελένης Τοπαλούδη: Βίασε 19χρονη με ειδικές ανάγκες μετά τη δολοφονία

Η επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που σημειώνονται έπειτα από τη σύλληψη ενός 23χρονου Ρομά στο νησί της Ρόδου.

Από τις σχετικές καταγγελίες και καταθέσεις προέκυψε ότι ο 23χρονος μαζί με τον 20χρονο Αλβανό, ο οποίος είναι προφυλακισμένος για την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη, βίασαν από κοινού μια 19χρονη κοπέλα με ειδικές ανάγκες.

Η υπόθεση που ανακοινώθηκε επίσημα από την Αστυνομία, αποτελεί σημαντική εξέλιξη, αφού ο βιασμός αυτός σημειώθηκε λίγα μόλις 24ωρα μετά την δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Από τα στοιχεία που κατατέθηκαν και φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «Ροδιακή», προκύπτει ότι όλα ξεκίνησαν το βράδυ της 1ης Δεκεμβρίου 2018, όταν ο 23χρονος Ρομά και η 19χρονη κοπέλα, βρίσκονταν με την παρέα τους στην περιοχή του Ευαγγελισμού, στο κέντρο της Ρόδου.

Εκεί ο 23χρονος, μαζί με τον Αλβανό τον οποίο γνώριζε ήδη, πρότειναν στην 19χρονη να μεταβούν όλοι μαζί μια βόλτα για να ακούσουν μουσική. Η βόλτα των τριών ατόμων κατέληξε στην περιοχη του Ενυδρείου, όπου οι δύο δράστες, (σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της 19χρονης και την ομολογία του 23χρονου) ανάγκασαν την κοπέλα σε συνουσία και σε άλλες ερωτικές πράξεις.

Η ίδια επιβεβαίωσε το γεγονός στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ρόδου με κατάθεσή της. Οι αστυνομικοί έφθασαν στην αποκάλυψη της υπόθεσης, έπειτα από καταγγελίες και στοιχεία που αξιοποιήθηκαν από τις καταθέσεις που είχαν δοθεί.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/01), ο 23χρονος προσήχθη στον Εισαγγελέα Ρόδου και του απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος. Ο ίδιος, ζήτησε και πήρε προθεσμία για ν απολογηθεί την ερχόμενη Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας για την υπόθεση

«Εξιχνιάστηκε χθες (17 Ιανουαρίου 2019), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, υπόθεση βιασμού ημεδαπής και ταυτοποιήθηκαν οι δράστες. Πρόκειται για δυο άτομα, 23χρονο ημεδαπό και 20χρονο αλλοδαπό, ο όποιος βρίσκεται προφυλακισμένος σε κατάστημα κράτησης για υπόθεση ανθρωποκτονίας-βιασμού.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε ποινική δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, η οποία υποβλήθηκε άμεσα στον αρμόδιο Εισαγγελέα και ακολούθησε η έκδοση σχετικών ενταλμάτων σύλληψης. Ως προς το χρονικό της υπόθεσης και όπως προέκυψε στο πλαίσιο αξιολόγησης πληροφοριακών στοιχείων και συνδυαστικής αξιοποίησης ερευνητικών δεδομένων, οι κατηγορούμενοι βραδινές ώρες της 01.12.2018 οδήγησαν την ημεδαπή σε παραλιακή περιοχή στην πόλη της Ρόδου, όπου την εξανάγκασαν σε ασελγείς πράξεις και συνουσία.

O 23χρονος εντοπίσθηκε χθες το βράδυ και προσήχθη στη Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρόδου, όπου εξεταζόμενος περιέγραψε με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Σήμερα, έπειτα από την έκδοση του σε βάρος του εντάλματος, συνελήφθη και οδηγείται στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου.»

Διαβάστε επίσης:

Καιρός - Προσοχή: Έρχεται νέο κύμα κακοκαιρίας με ισχυρά φαινόμενα – Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Τρόμος στο Μαξίμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών - Έγγραφο βόμβα


Σχετικές ειδήσεις