ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Κάλεσμα αλληλεγγύης του Δήμου Πειραιά

Το κοινωνικό του πρόσωπο δείχνει για ακόμα μια φορά ο Δήμος Πειραιά, ο οποίος στις δύσκολες εποχές που ζούμε βοηθά με κάθε τρόπο τους οικονομικά αδύναμους πολίτες.

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου, σε συνεργασία με την ΚΟ.ΔΕ.Π, ο Δήμος Πειραιά, το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου, καλεί στην Πλατεία Κοραή, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις-Εθελοντές-Δημότες-Εμπόρους-Επιχειρήσεις-Σούπερ Μάρκετ, να συμμετάσχουν και να προσφέρουν τρόφιμα-είδη ρουχισμού και άλλα είδη, τα οποία θα μοιραστούν σε απόρους και οικονομικά και κοινωνικά αδύναμους συμπολίτες μας.

«Αυτές τις δύσκολες μέρες που όλοι ετοιμαζόμαστε να γιορτάσουμε τη Γέννηση του Θεανθρώπου και το νέο χρόνο, η σκέψη μας πρέπει να είναι σε εκείνους που δοκιμάζονται περισσότερο από όλους. Τους οικονομικά αδύναμους συνανθρώπους μας», τόνισε ο κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος.

«Να κάνουμε πράξη την κοινωνία αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Να γεμίσουμε την πλατεία Κοραή, με το περίσσευμα της Αγάπης μας. Πιστεύω ότι όλοι θα ανταποκριθούν σε αυτό μας το κάλεσμα και ο Πειραιάς θα στείλει το δικό του μήνυμα.»

Η συγκεκριμένη κίνηση από το Δήμαρχο Πειραιά αποδεικνύει πως ακόμα και στην οικονομική κρίση μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε, με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας μας, να δώσουμε ένα χέρι βοήθειας στους οικονομικά ασθενέστερούς συμπολίτες μας.