ΕΛΛΑΔΑ

Συγκλονίζει παίκτρια του The Voice: «Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» (pics)

Συγκλονίζει παίκτρια του The Voice: «Έκανα εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς» (pics)
Σοκάρει η ιστορία της νεαρής παίκτριας

Αποκάλυψε την «μάχη» για να μείνει στη ζωή αλλά και την κατάθλιψη που έζησε.

Η πανέμορφη νεαρή παίκτρια, που γνωρίσαμε μέσα από το The Voice, βρέθηκε στην εκπομπή “Μετά τα μεσάνυχτα” και μίλησε για την εγχείρηση ανοιχτής καρδιάς στην οποία υπεβλήθη σε ηλικία 14 ετών.

Δήλωσε περήφανη που βγήκε νικήτρια από αυτή την περιπέτεια αλλά και από τη μάχη της με την κατάθλιψη. Επίσης, περιέγραψε τις δύσκολες στιγμές που πέρασε η οικογένειά της όταν και η ίδια αρρώστησε, λίγο μόνο καιρό αφότου η αδελφή της είχε δώσει τη δίκη της μάχη με τον καρκίνο.

Εξήγησε γιατί τραυμάτισε τα χέρια της από τον πόνο που ένιωθε μετά το χειρουργείο, ενώ εξομολογήθηκε πως η αγάπη της για το τραγούδι, την οποία ανακάλυψε τυχαία, την έβγαλε από την μετεγχειρητική κατάθλιψη.

Όμως τα προβλήματα δεν σταμάτησαν εκεί καθώς σε ηλικία 16 ετών κλήθηκε να αντιμετωπίσει την κατάθλιψη που βίωσε δυο χρόνια μετά το χειρουργείο.

«Ένιωθα ότι ήθελα να εκδικηθώ τον εαυτό μου που έπαθα αυτό το πράγμα. Δεν ήθελα να μιλάω σε κανέναν, δεν έτρωγα... κοβόμουν για να νιώσω ανακούφιση, γιατί είχα τέτοιο πόνο μέσα μου. Δεν κατάλαβα ότι μέσα στο χειρουργείο άλλαξε όλη μου η ζωή» δήλωσε μεταξύ άλλων.

Δείτε στην gallery ποια είναι

Σχετικές ειδήσεις