ΕΛΛΑΔΑ

Φρίκη στο Ναύπλιο: Αυτοκτόνησε και τον βρήκαν ένα μήνα μετά

Φρίκη στο Ναύπλιο: Αυτοκτόνησε και τον βρήκαν ένα μήνα μετά

Θλίψη προκαλεί η είδηση ότι ένας άνδρας έβαλε τέλος στη ζωή του στο Ναύπλιο και επί έναν μήνα κανείς δεν τον είχε αναζητήσει...

Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στο Ναύπλιο την περασμένη Τρίτη (09/04) το βράδυ, όταν ειδοποιήθηκαν από κατοίκους στην περιοχή της Αγίας Μονής, για αφόρητη δυσοσμία που προερχόταν από μονοκατοικία.

Οι περίοικοι είχαν αντιληφθεί τις τελευταίες ημέρες την δυσοσμία, η οποία έγινε αφόρητη το τελευταίο διάστημα και έτσι ειδοποίησαν τις υπηρεσίες ώστε να διαπιστωθεί τι ακριβώς είχε συμβεί στο σπίτι.

Ένα μήνα στα αζήτητα

Άνδρες της αστυνομίας από το τμήμα ασφαλείας, με μάσκες μπήκαν στο σπίτι όπου διαπίστωσαν πως στο εσωτερικό του βρισκόταν απαγχονισμένος ένας άνδρας. Μετά από ερευνά διαπιστώθηκε πως επρόκειτο για αλλοδαπό περίπου 60 χρονών ο οποίος εργαζόταν σε επιχείρηση της περιοχής και που το τελευταίο διάστημα είχε σοβαρά οικογενειακά ζητήματα που τον απασχολούσαν και πιθανόν να ήταν η αιτία που οδήγησαν τον αυτόχειρα στην αυτοκτονία.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνθρωπος βρισκόταν απαγχονισμένος περίπου 30 ημέρες χωρίς κάποιος να τον αναζητήσει. Το πτώμα του 60χρονου παρέλαβε γραφείο κηδειών ενώ μέχρι στιγμής δεν έχει εμφανιστεί κάποιος οικείος ή γνωστός του για να παραλάβει την σωρό.

πηγή: argolikeseidhseis

Διαβάστε ακόμη:

Συνελήφθη ο ιδρυτής των WikiLeaks, Τζούλιαν Ασάνζ (pics+vid)

Τρόμος: Αυτό είναι το επικίνδυνο μικρόβιο - Εξαπλώνεται «αθόρυβα» και προκαλεί θάνατο

Σχετικές ειδήσεις