ΕΛΛΑΔΑ

Αιγάλεω - Θάνατος φοιτήτριας: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Πρόσωπο - «κλειδί» λύνει το γρίφο

Αιγάλεω - Θάνατος φοιτήτριας: Τι έδειξαν οι κάμερες ασφαλείας – Πρόσωπο - «κλειδί» λύνει το γρίφο

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Αρετής, στο Αιγάλεω - Ποιον αναζητά η Αστυνομία

Το υλικό από κάμερα ασφαλείας που βρίσκεται στην είσοδο του σπιτιού της αδικοχαμένης φοιτήτρια, φέρνει ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της. Πλέον οι Αρχές αναζητούν το προσώπο-κλειδί , στο οποίο η κοπέλα φέρεται να παρέδωσε τα προσωπικά της αντικείμενα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Star, η Αρετή το τελευταίο βράδυ, πριν από τον θάνατό της, κατέβηκε από το διαμέρισμά της στο Αιγάλεω γύρω στις 22:30 το βράδυ, κρατώντας μια τσάντα με διάφορα πράγματα... πιθανότατα βιβλία και ρούχα και προσωπικά αντικείμενα. Δέκα λεπτά αργότερα, επέστρεψε στο διαμέρισμα χωρίς την τσάντα, ενώ λίγες ώρες μετά ξανακατέβηκε, με δύο μεγάλες σακούλες σκουπιδιών, στα χέρια.

Δείτε το βίντεο με τα νέα στοιχεία:

Το χρονικό της υπόθεσης

Η 22χρονη φοιτήτρια Ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν και παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Οι αρχικές εκτιμήσεις έδειχναν...αυτοκτονία, όμως η υπόθεση πήρε άλλη τροπή, όταν διαπιστώθηκε πως από τους διαδικτυακούς λογαριασμούς της είχαν διαγραφεί επαφές και φωτογραφίες, που παρέπεμπαν σε κυκλώματα σατανιστών. Μάλιστα πολύ...φιλικό της ζευγάρι εξαφανίστηκε από τα social media, μόλις έγινε γνωστός ο θάνατός της.

Δείτε στην gallery φωτογραφίες της φοιτήτριας:

Διαβάστε επίσης:

Θρήνος για τη Τζίνα Αχτύπη: Πέθανε σε ηλικία 47 ετών

Η Αστυνομία προειδοποιεί: Ιός «ομηρίας» δεσμεύει τα αρχεία σας - Ποιοι υπολογιστές κινδυνεύουν

Σχετικές ειδήσεις