Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Θάνατος φοιτήτριας στο Αιγάλεω: Ψάχνουν ίχνη της 22χρονης Αρετής σε σελίδες σατανιστών

Newsbomb

Εντολή για άρση του απορρήτου των επικοινωνιών της 22χρονης φοιτήτριας που βρέθηκε νεκρή στο Αιγάλεω, αναμένεται να δώσει ο Εισαγγελέας.

Η οικογένεια της άτυχης κοπέλας υποστηρίζει ότι στον θάνατο της εμπλέκονται κυκλώματα σατανιστών.

Η άρση απορρήτου των επικοινωνιών της 22χρονης Αρετής θα φέρει στο «φως» στοιχεία-«κλειδιά» για την υπόθεση καθώς θα αποκαλύψει ποιοι ήταν οι άνθρωποι που μίλησαν μαζί της πριν δώσει τέλος στη ζωή της. Η ανάκληση των δεδομένων στο κινητό και τον υπολογιστή της θα δώσουν επίσης απαντήσεις για τη συμμετοχή της σε σατανιστικές οργανώσεις.

Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της 22χρονης φοιτήτριας κάνει έκκληση προς τους φίλους τους να καταθέσουν τα στοιχεία που γνωρίζουν, καθώς όπως υποστηρίζει είναι «πολλοί» αυτοί που γνωρίζουν και φοβούνται.

Σύντομα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, θα ξεκινήσουν και oι καταθέσεις των γονέων και των φίλων της.

Οι φωτογραφίες-ντοκουμέντο της 22χρονης από σατανιστικές τελετές

Η υπόθεση άρχισε να παίρνει άλλη τροπή όταν οι γονείς της διαπίστωσαν πως από τους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είχαν σβηστεί τα περισσότερα από τα δεδομένα της.

Δείτε τις φωτογραφίες στη gallery:

Η οικογένεια υποστηρίζει ότι η 20η Μαρτίου, ημέρα που χάθηκαν τα ίχνη της, είναι σημαντική ημέρα για τους λάτρεις του Εωσφόρου, σύμφωνα με το anikolouli.gr.

Πιστεύουν δε πως ένα νεαρό άτομο ήταν ο συνδετικός κρίκος που την έφερε σε επαφή με αυτό και πως το παιδί τους οδηγήθηκε στο θάνατο μέσω κάποιας τελετής, σύμφωνα με την εκπομπή «Φως στο Τούνελ». Γι' αυτό και προχώρησαν στην υποβολή μήνυσης για ανθρωποκτονία κατ' αγνώστων.

Υπενθυμίζεται ότι η φοιτήτρια ψυχολογίας είχε βρεθεί νεκρή στο διαμέρισμα της στο Αιγάλεω, το Σάββατο 23 Μαρτίου. Είχε μια σακούλα στο κεφάλι και στο εσωτερικό της ένα σωληνάκι που κατέληγε σε φιάλη με ήλιον.

Η άτυχη κοπέλα μίλησε για τελευταία φορά στο τηλέφωνο με τη μητέρα της την Πέμπτη 21 Μαρτίου. Στη συνέχεια δεν απαντούσε στις κλήσεις των γονιών της και εκείνοι ανήσυχοι έφθασαν στην Αθήνα για να την αναζητήσουν και παρουσία αστυνομικού άνοιξαν το διαμέρισμα της και βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα.

Στο χώρο που ήταν τακτοποιημένος, εντοπίστηκε ένα σημείωμα απελπισίας της φοιτήτριας στο οποίο έγραφε πόσο απογοητευμένη ήταν από την κοινωνία.

Ο χρόνος θανάτου

Από την πρώτη νεκροτομή που διενήργησε ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης δεν εντοπίστηκαν ίχνη κακώσεων, πάλης, μώλωπες ή οτιδήποτε που να παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια. Η ώρα θανάτου υπολογίστηκε λίγες ώρες πριν την ανεύρεση της άτυχης κοπέλας.

Μετά τη μηνυτήρια αναφορά που υπέβαλε η οικογένεια, έγινε νέα νεκροτομή, παρουσία του κυρίου Μπουζιάνη και του τεχνικού συμβούλου ιατροδικαστή Χαράλαμπου Κούτση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Τζαβάρα και ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας συμφώνησε πως ο θάνατος είναι ασφυκτικός. Δεν προσδιόρισε όμως τον χρόνο θανάτου καθώς όπως είπε θα περιμένει τα αποτελέσματα εργαστηριακών εξετάσεων.

«Κάποιος μπορεί να διευκόλυνε την αυτοκτονία»

Τα στοιχεία που οδηγούν την οικογένεια της 22χρονης να πιστεύει ότι πρόκειται για εγκληματική οργάνωση εξήγησε ο δικηγόρος της οικογένειας Νίκος Τζαβάρας, μιλώντας στο Newsbomb.gr.

Ακούστε τι αποκάλυψε:

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr