ΕΛΛΑΔΑ

Έφοδος στη Μύκονο: Έκαναν «ντου» στο μαγαζί με τα «χρυσά» καλαμαράκια - Δείτε τι βρήκαν (pics)

Έφοδος στη Μύκονο: Έκαναν «ντου» στο μαγαζί με τα «χρυσά» καλαμαράκια - Δείτε τι βρήκαν (pics)

Εικόνες που δεν τιμουν την Ελλάδα και τη φιλοξενία μας - Ο λογαριασμός που κάνει το γύρο του κόσμου

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες με ένα εστιατόριο της Μυκόνου, το οποίο χρέωσε σε Αμερικανό τουρίστα 6 μερίδες καλαμαράκια 591 ευρώ!

Ο εν λόγω Αμερικανός που επισκέφθηκε το συγκεκριμένο κατάστημα στη Μύκονο προειδοποίησε τους τουρίστες να αποφύγουν το μέρος γιατί κρύβει «παγίδες» και δημοσίευσε στο TripAdvisor τις αποδείξεις - ντοκουμέντα. Όπως ήταν φυσικό η ιστορία του έγινε viral, και δεν άργησε να φτάσει και στα αυτιά της... Εφορίας.

Οι ράμπο της Εφορίας έκαναν «ντου» στο εστιατόριο στην Μύκονο και βρήκαν, σύμφωνα με πληροφορίες, 12 φορολογικές παραβάσεις!

Το χρονικό της υπόθεσης «χρυσά καλαμαράκια»

Όλα ξεκίνησαν όταν ο συγκεκριμένος Αμερικανός δημοσίευσε στο TripAdvisor τον λογαριασμό του εστιατορίου, δηλώνοντας την αγανάκτησή του για τα όσα έζησε και... πλήρωσε.

Ο τουρίστας επισκέφθηκε το εστιατόριο αυτό το μήνα (Μάιος 2019) και σημειώνει στο σχόλιό του ότι το προσωπικό του καταστήματος δεν είναι «τίμιο» καθώς αρνήθηκε να του πάει κατάλογο με τιμές. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν παρόμοια σχόλια για το μαγαζί και από άλλους τουρίστες.

Δείτε τα ντοκουμέντα στη gallery: