ΕΛΛΑΔΑ

Πέπλο μυστηρίου με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί

Πέπλο μυστηρίου με το πτώμα της γυναίκας στο Γουδί
Eurokinissi

Μυστήριο καλύπτει την υπόθεση με τον εντοπισμό χθες 15/6 το απόγευμα του πτώματος μίας ηλικιωμένης γυναίκας στον πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης στου Γουδή.

Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με μια κουβέρτα και είχε αφεθεί σε πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης. Ο περαστικός, όταν συνειδητοποίησε τι ήταν μέσα στην κουβέρτα αμέσως ειδοποίησε τις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα ηλικίας 60 – 65 ετών, ενώ δεν έχει εμφανή σημάδια από τραύμα. Οι ερευνητές της ΕΛ.ΑΣ. εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Δείτε το βίντεο:

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει αυτόπτης μάρτυρας που είδε τουλάχιστον ένα άτομο να αφήνει το πτώμα στο πεζοδρόμιο της οδού Σινώπης 49.


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες πρόκειται για μια γυναίκα η οποία το χθες το απόγευμα βρέθηκε στο τμήμα Ανθρωποκτονιών της ΓΑΔΑ που έχει αναλάβει τις έρευνες και έδωσε κατάθεση.

Όσον αφορά την ταυτότητα της γυναίκας, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για μια ηλικιωμένη άνω των 85 ετών, με προβλήματα υγείας και άνοια, που έμενε κοντά στο σημείο που βρέθηκε η σορός της.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα:

Διαβάστε επίσης

Νέα δημοσκόπηση: Δείτε τα ποσοστά των κομμάτων και τις έδρες που καταλαμβάνουν