ΕΛΛΑΔΑ

Ερέτρια: Εικόνες φρίκης με σκελετό που «φορούσε» ψηλοτάκουνα (vid)

Ερέτρια: Εικόνες φρίκης με σκελετό που «φορούσε» ψηλοτάκουνα (vid)
eviazoom.gr

Συναγερμός σήμανε την Τετάρτη (26/06) στις τοπικές Αρχές της Ερέτριας στην Εύβοια, όταν ένας βοσκός εντόπισε σε δύσβατο σημείο σκελετό με… ψηλοτάκουνα.

Το πρωί της Τετάρτης (26/06) ο βοσκός είχε βγάλει τα πρόβατα του να βοσκήσουν σε συγκεκριμένη περιοχή, όταν διέκρινε πίσω από θάμνο ένα ζευγάρι μπότες που νόμισε ότι ήταν πεταμένες. Όταν πλησίασε στο σημείο είδε έναν ανθρώπινο σκελετό. Ο βοσκός κατάλαβε ότι πρόκειται για γυναίκα από τα ρούχα που φορούσε και ειδοποίησε αμέσως τις Αρχές.

Ο ιατροδικαστής και οι αστυνομικοί που εξέτασαν το πτώμα διαπίστωσαν ότι φορούσε γυναικείο βραδινό ένδυμα και ψηλοτάκουνες χειμωνιάτικες μπότες. Τα ευρήματα δείχνουν ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο σημείο – είτε νεκρή είτε ζωντανή – από κάποιους, οι οποίοι στη συνέχεια έκρυψαν το πτώμα κάτω από θάμνο στη δύσβατη περιοχή. Οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε εκεί όπου βρέθηκε νεκρή από τον ίδιο ή τους ίδιους που τη σκότωσαν, με άγνωστο μέχρι στιγμής τρόπο. Και αυτό γιατί θα ήταν αδύνατο για μια γυναίκα να φθάσει στο συγκεκριμένο δύσβατο σημείο φορώντας ψηλά παπούτσια και μάλιστα κατά την χειμερινή περίοδο, όπως μαρτυρά η ενδυμασία της.

Δείτε φωτογραφίες από το σημείο:

Ο σκελετός της άτυχης γυναίκας έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστήμιο Αθηνών για ανθρωπολογική εξέταση και εξαγωγή DNA από τους λιγοστούς ιστούς, ώστε να γίνουν συγκριτικές εξετάσεις με τους συγγενείς γυναικών για τις οποίες έχει δηλωθεί εξαφάνιση τους τελευταίους μήνες. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, στα αρχεία της των αστυνομικών υπηρεσιών δεν υπάρχουν δηλωμένες εξαφανίσεις γυναικών στην Εύβοια τα τελευταία τρία χρόνια.

Για τον λόγο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, δόθηκε εντολή από ανώτερο από ανώτερο αξιωματικό που συντονίζει τις έρευνες και έχει μεγάλη εμπειρία, λόγω της προηγούμενης θητείας του σε ανθρωποκτονίες και εξαφανίσεις, να υπάρξει στενή συνεργασία με τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Οι έμπειροι αστυνομικοί του συγκεκριμένου τμήματος σε συνεργασία με τους συναδέλφους τους της Ασφάλειας Χαλκίδας έχουν ανοίξει τους φακέλους εξαφανισμένων γυναικών τα τελευταία τρία χρόνια σε Αθήνα και Στερεά Ελλάδα. Αν εντοπιστούν περιπτώσεις που να μοιάζουν με την υπόθεση στην Ερέτρια, θα γίνει σύγκριση του DNA του πτώματος με αυτό συγγενών των εξαφανισμένων γυναικών, σε μία προσπάθεια ταυτοποίησης των στοιχείων της άτυχης γυναίκας.

«Έτυχε και το είδα»

«Ένα κρανίο είδα και ειδοποίησα την αστυνομία κατά τις 9:00 το πρωί. Τυχαία έτυχε να πάω και όπως περπάταγα έπεσα πάνω ακριβώς και ήταν το κρανίο σαν πέτρα φαινότανε, τελείως κρανίο. Εγώ πάω συχνά εκεί πέρα αλλά άμα δεν πέσεις ακριβώς πάνω όπως ήταν δεν φαινόταν. Μπορεί να πέρναγες 100 φορές από΄ κει και να μη το έβλεπες», δήλωσε ο βοσκός που εντόπισε τον σκελετό της άτυχης γυναίκας.

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο:

«Έτυχε που ακούμπησε εκεί πάνω η γκλίτσα μου και εκεί που κοίταξα μου φάνηκε σαν διαφορετική πέτρα και το κούνησα και δεν ήταν πέτρα... Ήταν στο 1,5 μέτρο από το χωματόδρομο, αλλά έτσι που ήταν δεν ήταν εμφανές... Έτυχε και το είδα. Έδωσα ιδιαίτερη σημασία γιατί μου φάνηκε το κρανίο σαν περίεργη πέτρα, δηλαδή και οι άλλες οι πέτρες που ήταν δίπλα είχαν το χρώμα του κρανίου...», πρόσθεσε.

Διαβάστε επίσης:

Τρόμος: Την κατασπάραξαν 3 καρχαρίες μπροστά στην οικογένειά της (vid)

Σχετικές ειδήσεις