ΕΛΛΑΔΑ

Τρόμος στη Ρόδο: Καταρρέουν τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης (pics)

Τρόμος στη Ρόδο: Καταρρέουν τα τείχη της Μεσαιωνικής Πόλης (pics)

Θέμα χρόνου είναι να καταρρεύσει το συγκεκριμένο τμήμα των τειχών, στην πλατεία Σύμης, σε ένα από τα πιο πολυσύχναστα σημεία της Μεσαιωνικής Πόλεως Ρόδου, αν δεν υπάρξουν άμεσα και κατεπείγοντα μέτρα.

Η φωτογραφία που αποτυπώθηκε χθες (6/7), και δημοσιεύει το rodiaki.gr, φανερώνει σε μεγάλο βαθμό την εγκατάλειψη και την τεράστια φθορά που έχει υποστεί από το χρόνο το συγκεκριμένο σημείο.

Το τμήμα αυτό βεβαίως, δεν είναι το μοναδικό, αφού δεκάδες τέτοιες «πληγές» είναι ορατές σχεδόν παντού σε όλα τα τμήματα των τειχών της Μεσαιωνικής Πόλεως Ρόδου.

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι οι αρμόδιες υπηρεσίες της Αρχαιολογίας, δεν μπόρεσαν ούτε καν τον βασικό καθαρισμό να κάνουν τα τελευταία χρόνια, από τα τείχη που έχουν χορταριάσει (ανάμεσα στους αρμούς) γεγονός που σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αρμόδιων μηχανικών, απειλούν σοβαρά τη στατικότατα των συγκεκριμένων σημείων.

Πηγή: rodiaki.gr

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τις Εκλογές 2019

Μάθε ΕΔΩ πού ψηφίζεις στις Εκλογές 2019

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για τα Exit Polls 2019

Κάντε Bookmark τις σελίδες του Newsbomb.gr για τα Exit Poll 2019 και τα Αποτελέσματα Εκλογών 2019 της 7ηςΙουλίου, ώστε να ενημερωθείτε πρώτοι και με εγκυρότητα!

Διαβάστε επίσης όλες τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με τις επερχόμενες Εθνικές Εκλογές 2019

Σχετικές ειδήσεις