Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Eurovision 2020: Ακούστε το «Superg!rl» που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο διαγωνισμό (vid)

Newsbomb

Το τραγούδι και το βίντεο κλιπ του τραγουδιού που θα μας εκπροσωπήσει στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision, αποκάλυψε την Κυριακή (01/03), η ΕΡΤ - Θα το ερμηνεύσει η Στεφανία Λυμπερακάκη

Το "Superg!rl", είναι ένα μοντέρνο, με γρήγορο τέμπο, ποπ τραγούδι που έχει και αρκετά ethnic στοιχεία. Ενθαρρύνει τους εφήβους να πιστεύουν στον εαυτό τους και να κυνηγούν τα όνειρά τους. Οι στίχοι του «αγγίζουν» την ίδια την Στεφανία, σαν μια νέα γυναίκα που προσπαθεί να συνδυάσει τις υποχρεώσεις της σαν μαθήτρια με το όνειρό της να γίνει τραγουδίστρια.

Το τραγούδι έχει γράψει ο Δημήτρης Κοντόπουλος και θα παρουσιαστεί στη σκηνή της Eurovision, που θα στηθεί στο Ρότερνταμ, στον δεύτερο ημιτελικό, στις 17 Μαΐου.

Ποια είναι η Στεφανία

Η 17χρονη Στεφανία που ερμηνεύει το τραγούδι είναι ένα... σούπερ-κορίτσι. Γεννήθηκε το 2002 από Έλληνες γονείς στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας και είναι ήδη πολύ γνωστή στη γενέτειρά της αλλά και τις σκανδιναβικές χώρες.

Tο πρώτο της single «Stupid Reasons» σε σύνθεση και στίχους των Joachim Vermeulen Windsant και Maarten ten Hove κυκλοφόρησε το 2018. Πρόσφατα, κυκλοφόρησε και η 2η δισκογραφική της δουλειά με τίτλο «Turn around».

Το 2016 έλαβε μέρος στον διαγωνισμό της Junior Eurovision ως μέλος του συγκροτήματος Kisses που εκπροσώπησε την Ολλανδία τερματίζοντας στην 8η θέση με 174 βαθμούς.

Διαβάστε επίσης:

Μεταναστευτικό - Πέτσας: Ασύμμετρη απειλή κατά της χώρας – Αυτά είναι τα μέτρα που λαμβάνει η Ελλάδα

Άγριες Μέλισσες: Δεν θα πιστεύεις με ποια υπήρξε παντρεμένος ο Προύσαλης (Photos)