Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Η αντίδραση της οικογένειας της Καρολάιν για το ηχητικό του Μπάμπη με το «100» (vid)

Newsbomb

Δολοφονία Γλυκά Νερά: Tο φως της δημοσιότητας είδε τη Δευτέρα (11/10) ένα ηχητικό ντοκουμέντο, στο οποίο ακούγεται ο πιλότος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που δολοφόνησε την Καρολάιν, να καλεί την Άμεση Δράση.

Ο δικηγόρος του 33χρονου πιλότου Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» στον Alpha σήμερα (12/10) ανέφερε πως το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα δεν αποτελεί μέρος της δικογραφίας για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

«Σε επίπεδο δικογραφίας δεν υπάρχει εξέλιξη αναμένονται οι εκθέσεις για τα τηλέφωνα και τα τραπεζικά απόρρητα», τόνισε σχετικά με την εξέλιξη της υπόθεσης ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Θυμός και αγανάκτηση είναι τα συναισθήματα που επικρατούν στο νησί της Αλοννήσου μετά της τελευταίες εξελίξεις, κανείς δε μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί και το θέατρο που έπαιξε ο πιλότος», τόνισε δημοσιογράφος από τη Μαγνησία, στην εκπομπή.

Επεσήμανε μάλιστα ότι η μητέρα της αδικοχαμένης Κάρολάιν έχει ζητήσει να μη μαθαίνει τίποτα πλέον για τον πιλότο που αφαίρεσε τη ζωή ενώ ετοιμάζουν τη βάφτιση της μικρής Λυδίας, την οποία θα βαφτίσουν δύο παιδικές φίλες της Καρολάιν.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στη Θεσσαλονίκη: Ασελγούσε στα ανίψια του επί 4 χρόνια και βιντεοσκοπούσε τις πράξεις του

Σωτήρης Λαφαζάνης: Πώς έγινε το μοιραίο τροχαίο - Γιατί θα γίνει νεκροψία

Καιρός: Έρχεται νέο πολύ ισχυρό κύμα κακοκαιρίας από Πέμπτη - Στο «κόκκινο» πολλές περιοχές (vid)