Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά: Τι απαντά ο συζυγοκτόνος στη γυναίκα που ισχυρίζεται ότι είχε εμμονή μαζί της

Newsbomb

Γλυκά Νερά: Η ίδια κάνει λόγο για εμμονή, ισχυριζόμενη ότι ο γυναικοκτόνος τη φόβιζε και προσπαθούσε να τη χωρίσει από τον σύζυγό της. Επίσης, αποκάλυψε ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε την επικοινωνία του συζύγου της μαζί της

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις που έκανε η εκπομπή «Φως στο τούνελ» σχετικά με την υπόθεση των Γλυκών Νερών.

Πρώην σύντροφος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου αποκαλύπτει ότι είχε σχέση μαζί του το 2015 που έληξε το 2016, ενώ ο ίδιος επιχειρούσε να τη συναντήσει και επικοινωνούσε μαζί της πολλές φορές, ακόμα και δύο εβδομάδες πριν προχωρήσει στη δολοφονία της Καρολάιν.

Η ίδια κάνει λόγο για εμμονή, ισχυριζόμενη ότι ο γυναικοκτόνος τη φόβιζε και προσπαθούσε να τη χωρίσει από το σύζυγό της. Επίσης, αποκάλυψε ότι η άτυχη Καρολάιν γνώριζε την επικοινωνία του συζύγου της μαζί της.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!» μίλησε ο Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, δικηγόρος του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου.

«Δεν ήταν σε παράλληλη σχέση ο εντολέας μου με κάποια άλλη γυναίκα, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στη δικογραφία. Δεν ξέρουμε ποιο άτομο είναι που έκανε αυτή τη μαρτυρία. Είναι ψευδές ότι τη διεκδικούσε ενώ είχαν χωρίσει και ήταν με την Καρολάιν. Η συγκεκριμένη μάρτυρας θα μπορούσε ανά πάσα στιγμή να πάει στην ανακριτική αρχή, αλλά δεν πήγε», σημείωσε ο κ. Παπαϊωαννίδης.

«Επικοινώνησα με τον εντολέα μου πριν βγω στην εκπομπή της και με διαβεβαίωσε για όσα σας λέω. Διαψεύδει οποιαδήποτε επικοινωνία κατά τη διάρκεια του γάμου του και ότι υπήρχε θέμα εμμονής με άλλη γυναίκα. Δεν αμφισβητώ τα όσα λέει η κυρία, ας πάει να καταθέσει. Δεν μπορούμε να αξιολογούμε ανώνυμες καταθέσεις. Η δικογραφία ήταν 4-5 μήνες ανοιχτή για την οποιαδήποτε κατάθεση. Αφού έκλεισε, εμφανίστηκαν αυτές οι μαρτυρίες», πρόσθεσε ο ίδιος.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σοκ στο Πέραμα: Ένας νεκρός και 7 τραυματίες από την αιματηρή συμπλοκή της ομάδας ΔΙΑΣ με αγνώστους

Γλυκά Νερά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τη ζωή του πιλότου- «Είχαμε σχέση με τον Μπάμπη»

Δήμητρα Παπανδρέου: Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι αυστηρά ακατάλληλος – Το ΚΙΝΑΛ δεν θα γίνει ΠΑΣΟΚ