Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Διάρρηξη σε… ζωντανή μετάδοση: Λαχτάρα για παρουσιάστρια στη Θεσσαλονίκη (vid)

Newsbomb

Ληστές να τους αδειάζουν το σπίτι τους, στη Θεσσαλονίκη, χωρίς να μπορούν να κάνουν το παραμικρό, έβλεπαν σε ζωντανή μετάδοση η παρουσιάστρια Θάλεια Ζαγναφέρη και ο σύζυγός της.

Το ζευγάρι παρακολουθούσε «ζωντανά», μέσω εφαρμογής στο κινητό, τη διάρρηξη στο σπίτι του στη Νέα Ραιδεστό, κι ενώ αν και χτύπησε ο συναγερμός και είχε ειδοποιηθεί η Αστυνομία, οι τρεις διαρρήκτες, δεν πτοήθηκαν και συνέχισαν να αρπάζουν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

«Aνέβηκαν πάνω, άνοιξαν τα συρτάρια, μετά κατέβηκαν από εδώ, έφτασαν στη κρεβατοκάμαρα, πήραν μέσα σε 4 λεπτά ότι πολύτιμο βρήκαν και έφυγαν», περιέγραψε χαρακτηριστικά στο Mega ο σύζυγος της παρουσιάστριας, Θεόδωρος Ασβεστάς.

Στο βίντεο - ντοκουμέντο, φαίνονται μάλιστα οι διαρρήκτες, τη στιγμή που αποχωρούν, με εμφανή τη βιασύνη τους πια, από το ίδιο σημείο που είχαν μπει κόβοντας το συρματόπλεγμα της περίφραξης. Αξίζει, δε, να σημειωθεί πως η αστυνομία δεν έφτασε ποτέ στο σπίτι του ζευγαριού, γιατί εκείνη την ώρα δεν υπήρχε διαθέσιμο περιπολικό.

Από την πλευρά τους, οι ιδιοκτήτες έφτασαν στο σπίτι αντίκρισαν ένα σπασμένο τζάμι και τον συναγερμό κομμάτια. «Δεν αισθάνομαι ασφαλής πλέον, είναι ανατριχιαστικό να βλέπεις ότι "βιάζουν" το σπίτι σου, και απλά να το βλέπεις και να μη μπορείς να κάνεις τίποτα! Δε ξέρουμε τι άλλο να κάνουμε», δήλωσε στο ο κ. Ασβεστάς.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.