Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ο λόγος του συμβόλαιο - Δωρεάν WiFi σε όλη την Ελλάδα

Newsbomb

Μια από τις βαρύγδουπες εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για δωρεάν ίντερνετ σε όλη την Ελλάδα που μόνο ως παρωδία μπορεί να εκληφθεί.

Το είχε εξαγγείλει πριν από ένα χρόνο στις 4 Νοεμβρίου του 2013 από την εκπομπή του Πρετεντέρη

Ολόκληρη η Ελλάδα σήμερα, θα έπρεπε λογικά να... χορεύει σε ρυθμούς ίντερνετ μετά την δέσμευση του πρωθυπουργού από την εκπομπή του Πρετεντέρη στις 4 Νοεμβρίου του 2013 ότι «σε ένα χρόνο όλη η Ελλάδα θα έχει δωρεάν WiFi».

Σύμφωνα με τη δέσμευση του Αντώνη Σαμαρά στην εκπομπή του «κατατρεγμένου και κυνηγημένου» Πρετεντέρη (ο οποίος έχει ασκήσει σκληρή κριτική στον Σαμαρά) θα έπρεπε από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη να έχουν όλες οι πόλεις δωρεάν ίντερντετ.

Σήμερα, 4 Νοεμβρίου του 2014 για το θέμα δεν έχει γίνει απολύτως τίποτα, αλλά ακόμα κι αν έχει προχωρήσει κάτι, βρίσκεται στα... χαρτιά.

Όπως ίσως θα έχετε αντιληφθεί δωρεάν WiFi δεν «παίζει».

Επρόκειτο προφανώς για μια βαρύγδουπη εξαγγελία στην οποία τον παρέσυραν οι συνεργάτες του προκειμένου να εντυπωσιάσει την κοινή γνώμη.

Μιλώντας το 2013 στον Πρετεντέρη ο κ. Σαμαράς ήταν τόσο σίγουρος που τόνισε: «Αν δεν ήμουν βέβαιος δεν θα σας το έλεγα. Θα γίνει».

Και βεβαίως το ερώτημα που έρχεται αμέσως στο μυαλό του μέσου Έλληνα πολίτη είναι το ακόλουθο:

Είναι δυνατόν μια κυβέρνηση που δεν μπορεί να υλοποιήσει τα μικρά πράγματα που υπόσχεται, να φέρει σε πέρας τα μεγάλα; Αυτά για παράδειγμα που αφορούν το μέλλον των επόμενων γενεών;

Δείτε το βίντεο για να γελάσετε με την ψυχή σας!