Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Αποκάλυψη - «βόμβα» από τον Έλληνα ψαροντουφεκά: «Έτσι πήγαν να μας πάρουν μαζί τους οι Τούρκοι»

Newsbomb

Σκηνικό έντασης στο Αιγαίο - Ψαροντουφεκάς από τη Χίο καταγγέλλει ότι έγινε «πρωταγωνιστής» θερμού επεισοδίου ανοιχτά των Οινουσσών -«Τούρκοι επιχείρησαν να μας δέσουν και να μας πάρουν μαζί τους» - Περιγράφει με λεπτομέρεις τις κινήσεις της τουρκικής Ακτοφυλακής

Τις στιγμές αγωνίες που βίωσαν στην περιοχή της νησίδας Βάτου των Οινουσσών περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια στο Politichios.gr ο ψαροντουφεκάς Αντώνης Κοντός, ο οποίος μαζί με το φίλο του Δημήτρη Ζαννάρα αποτέλεσαν τους «πρωταγωνιστές» του θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο.

Όπως ανέφερε η τουρκική Ακτοφυλακή πέρασε στην ελληνική πλευρά κάνοντας νόημα στους δύο ψαροντουφεκάδες να τους πλησιάσουν.

«Στην αρχή και για αρκετή ώρα νομίζαμε ότι πρόκειται για Frontex γιατί δεν υπήρχε κάτι που να δηλώνει ότι ήταν Τούρκοι. Ακόμα και όταν μας προσέγγισαν μιλούσαν πολύ καλά Αγγλικά. Καταλάβαμε ότι είναι Τούρκοι όταν μίλησαν με τα κινητά τους και τους δόθηκε εντολή να μας πάρουν τα στοιχεία. Επιπλέον μας είπαν ότι θα πρέπει να δεθούμε με αυτούς για να μας τραβήξουν. Ευτυχώς αυτό αποτράπηκε από την παρουσία του Λιμεναρχείου της Χίου», εξήγησε στον Politischios.gr.

Αμέσως μετά, το σκάφος των ψαροντουφεκάδων πήγε πίσω από το ελληνικό σκάφος όταν τα σκάφη της τουρκικής ακτοφυλακής ανέπτυξαν μεγάλη ταχύτητα. «Ήταν λες και κινούταν εναντίον μας. Δημιούργησαν μεγάλα απόνερα και έτσι αναγκαστήκαμε να πάμε πίσω από το σκάφος του Λιμενικού», κατέληξε.

«Πήγαιναν να με ανατρέψουν ή να με εμβολίσουν»

Ο ψαροντουφεκάς λίγη ώρα πριν προχωρήσει σε δηλώσεις είχε αναρτήσει στο Facebook:

«Σήμερα πήγα ένα διαφορετικό ψαροτούφεκο. Ένα ψαροτούφεκο που Τούρκοι πήγαν να μου πάρουν τα στοιχεία! Μετά από λίγο πήγαν να με δέσουν και να με πάρουν μαζί τους!!! Και στο τέλος ίσως πήγαιναν να με ανατρέψουν ή να με εμβολίσουν!!! Αν δεν ήταν το λιμενικό μας εκεί ποιος ξέρει που θα ήμουν;

(Για αυτούς που ξέρουν και ασχολούνται ήμουν στην Βάτο). Μάλλον ούτε το χόμπι μας δεν μπορούμε να κάνουμε σε αυτή την χώρα...».

Ακούστε στο παρακάτω βίντεο τις δηλώσεις του ψαροντουφεκά

Διαβάστε επίσης: Τα πάνω - κάτω στην κινητή τηλεφωνία: Σε ποια περίπτωση μπαίνει αυτόματη φραγή

Χανιά: Θρίλερ με το θάνατο της 20χρονης Αλέκας - Τι εξετάζει ο ιατροδικαστής

Προειδοποίηση - σοκ επιστημόνων γι' αυτό που θα συμβεί στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια