Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΕΛΛΑΔΑ

Ράγισαν καρδιές: Εύζωνας παρήλασε φορώντας την φουστανέλα του αδικοχαμένου Σπύρου Θωμά (pics)

Newsbomb

Ιδιαίτερα συγκινητική ήταν η σημερινή ημέρα για τους Εύζωνες, οι οποίοι παρήλασαν στην Αθήνα για την 25η Μαρτίου χωρίς τον Σπύρο Θωμά.

Πρόκειται για τον 24χρονο Εύζωνα από την Πάτρα, ο οποίος έχασε την ζωή του ενώ υπηρετούσε στο επιλεκτικό σώμα της Προεδρικής Φρουράς.

Συγκεκριμένα, ο 24χρονος Εύζωνας, ξεψύχησε στις 22 Φεβρουάριο πριν λίγο πριν βγει για το βραδινό προσκλητήριο, ενώ ακόμη μυστήριο παραμένει η ακριβής αιτία του θανάτου, καθώς ερευνάται από επιστήμονες.

Δείτε στη gallery ποιος ήταν ο 24χρονος Εύζωνας:

Σήμερα, λοιπόν, κατά τη στρατιωτική παρέλαση στην Αθήνα, ο αδελφικό φίλος του αδικοχαμένου Στρατιώτη, ο Βασίλης Μπαλής, παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου, προς τιμήν του.

Δείτε στη gallery την παρέλαση της Προεδρικής Φρουράς:

Την ίδια ώρα τραγική φιγούρα αποτελεί ο πατέρας, ο οποίος είχε προκαλέσει πανελλήνια συγκίνηση, όταν είχε παρελάσει κι εκείνος μαζί με τους Εύζωνες, μετά τον χαμό του γιου του.

Ο πατέρας του Εύζωνα, Χρήστος Θωμάς, ευχαρίστησε τόσο τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, όσο και κάθε Έλληνα σε κάθε γωνιά του κόσμου που τους συμπαραστάθηκε, αφού, εκείνος και η σύζυγός του νιώθουν ότι ο πόνος τους μετατράπηκε σε πόνο όλων των Ελλήνων.

Μιλώντας στην εκπομπή «Μαζί σου», ο Χρήστος Θωμάς ανέφερε πως το μυαλό τους αυτή την μέρα είναι στον αδικοχαμένο 24χρονο γιο τους.

«Αυτή τη στιγμή το μυαλό μας είναι στον συγχωρεμένο Σπύρο Θωμά και στην οικογένειά του. Ο Σπύρος, ένα διαμάντι, ένα πλάσμα που ήταν πάντα πρώτο σε όλα… Αυτό το διαμάντι, επειδή έλειψε από την παρέλαση σήμερα, ο φίλος και «αδελφός», ο Εύζωνας Βασίλης Μπαλής, φόρεσε τη φουστανέλα του και παρήλασε με τη φουστανέλα του Σπύρου. Μου έστειλε μήνυμα ο πατερούλης του Σπύρου, ο κος Χρήστος Θωμάς -αυτή την οικογένεια την έχω υπεραγαπήσει, τους έχουμε πονέσει, έχουμε κλάψει γι’ αυτό το παιδί όλοι οι Έλληνες- ότι αν γνώριζε ότι ο φίλος του Σπύρου θα φορούσε τη φουστανέλα του, σήμερα θα ήταν εκεί», ανέφερε ο πατέρας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Έκτακτο κοινωνικό μέρισμα το Πάσχα: Ποιοι και πόσα χρήματα θα πάρουν

25η Μαρτίου - Παρέλαση: «Σείστηκε» η Αθήνα με τους Εύζωνες (vid)