Η συνταγή της ημέρας: Μπουρδέτο
Κερκυραϊκή συνταγή για ψάρι. Εύκολη, γευστική, ιδανική για όλες τις εποχές.
00.00/
#tsoulotip: 1. Μπορούμε να κάνουμε το μπουρδέτο όσο καυτερό επιθυμούμε. 2. Προσέχουμε να μην αφήσουμε πολλή ώρα το ψάρι στην κατσαρόλα και παραβράσει.
ΥΛΙΚΑ
1.100 γρ. σκορπίνα ή πέρκα
2 κρεμμύδια ξερά, ψιλοκομμένα
1 κ.σ. πελτέ ντομάτας
2 κ.σ. πάπρικα, καπνιστή
1 κ.σ. πιπέρι καυτερό
1 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένη
700 ml ζωμό λαχανικών
100 ml κόκκινο κρασί
80 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Πατάτες τηγανητές για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
22:11
∙
WHAT THE FACT