Η συνταγή της ημέρας: Υγρό κέικ σοκολάτας
#tsoulotip: Το βούτυρο πρέπει να έχει κρυώσει ελαφρώς πριν το ρίξουμε στο μείγμα γιατί θα κόψει.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
145 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
40 γρ. κακάο, κοσκινισμένο
40 γρ. βούτυρο, λιωμένο
1 αυγό, large
¾ κ.γ. baking powder
¼ κ.γ. μαγειρική σόδα
¼ κ.γ. αλάτι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
22:11
∙
WHAT THE FACT