Η συνταγή της ημέρας: Ριζότο με γαρίδες και σαφράν
#tsoulotip: Πάντα το βούτυρο και τη παρμεζάνα τα βάζουμε εκτός φωτιάς για να μη μας βγάλουν τα λάδια τους. Το βούτυρο μας προσφέρει μια πιο κρεμώδη υφή.
00.00/
ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρύζι για ριζότο
5κ.σ. ελαιόλαδο
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
10 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
150γρ. λευκό κρασί
1000-1200ml. νερό
1 κύβο ζωμό λαχανικών
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή