Η συνταγή της ημέρας: Παγωτό Βανίλια
#tsoulotip: Η κρέμα γάλακτος πρέπει να είναι παγωμένη και προσοχή να μην τη παραχτυπήσετε στο μίξερ γιατί θα κόψει.
00.00/
Υλικά για τη βάση του παγωτού (γεύση βανίλια):
70 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
600 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
400 ml ζαχαρούχο γάλα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com.
Διαβάστε επίσης
Σχόλια
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή
22:48
∙
WHAT THE FACT
3I/ATLAS: Πλησιάζει πιο κοντά από ποτέ στη Γη - Προβληματισμός όμως για το πόσο κοντά
22:11
∙
WHAT THE FACT