ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Χιόνια μέχρι το βράδυ «βλέπει» ο Αρνιακός για Αττική - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Μήδεια»

Καιρός: Χιόνια μέχρι το βράδυ «βλέπει» ο Αρνιακός για Αττική - Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία «Μήδεια»

Για την πορεία της κακοκαιρίας «Μήδεια» στην Αττική μίλησε ο μετεωρολόγος Τάσος Αρνιακός κάνοντας πρόγνωση για τις χιονοπτώσεις των επομένων ωρών.

«Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες και σε αρκετές περιπτώσεις θα εντείνεται στα βόρεια και τους ορεινούς όγκους αλλά ακόμα και σε νοτιότερες περιοχές αφού χιονίζει μέχρι τη θάλασσα» είπε ο κ. Αρνιακός.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι χιονοπτώσεις θα είναι πυκνές μέχρι το μεσημέρι, όπως είχε προβλέψει και ο μετεωρόλογος Κλέαρχος Μαρουσάκης, «κυρίως στα δυτικά ενώ το βράδυ θα μεταφερθούν ανατολικότερα, που σημαίνει περισσότερες χιονοπτώσεις προς τα μεσόγεια και τα βορειοανατολικά προάστια».

Ο κ. Αρνιακός ζήτησε «μεγάλη προσοχή» για τον παγετό στη βόρεια Ελλάδα «καθώς αυτό θα συνεχιστεί και τις επόμενες ώρες».

Κλείνοντας για την Αττική είπε ότι «μέχρι και το βράδυ θα χιονίσει, θα κόψει τη νύχτα και θα σταματήσουν αύριο το πρωί. Οι χιονοπτώσεις θα συνεχιστούν σε ανατολικές και βόρειες περιοχές μέχρι το βράδυ, αύριο, Τετάρτη, το πρωί 8-9-10 θα σταματήσει και βγει ήλιος».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

LIVE BLOG Κακοκαιρία: Λευκή «εισβολή» στην Αττική - Χιόνια μέχρι και στην Ακρόπολη