ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός - Προειδοποίηση Αρναούτογλου για «σημαντικό επεισόδιο μεταφοράς σκόνης και λασποβροχές»

Σάκης Αρναούτογλου
Ο Σάκης Αρναούτογλου

Προειδοποίηση για αλλαγή του καιρού τα επόμενα 24ωρα με λασποβροχές και επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από τον Σάκη Αρναούτογλου

Αλλαγή θα σημειώσει ο καιρός τα επόμενα 24ωρα σύμφωνα με τον προγνώστη Σάκη Αρναούτογλου ο οποίος προειδοποιεί για λασποβροχές και σημαντικό επεισόδιο μεταφοράς σκόνης από την Αφρική.

Σύμφωνα με τον ίδιο οι πρώτες λασποβροχές θα κάνουν την εμφάνισή τους την Παρασκευή και το φαινόμενο βροχής με λάσπη θα συνεχιστεί και το Σάββατο όπου θα έχουμε «ποτιστικού τύπου λασποβροχές που θα είναι πιο γενικευμένες στη βόρεια Ελλάδα».

Αν και ο καιρός, σύμφωνα με τον Σάκη Αρναούτογλου θα «ανοίξει» το απόγευμα του Σαββάτου, οι λασποβροχές θα επανέλθουν την Κυριακή κυρίως στη βορειοδυτική Ελλάδα.

Νέα και πιο σημαντική επιδείνωση του καιρού, κατά τον έμπειρο προγνώστη, θα σημειωθεί τη Δευτέρα με αρκετές βροχές στα κεντρικά και τα νότια ενώ θα υπάρχουν και χιονοπτώσεις στα μεγάλα υψόμετρα.

Βάσει των προγνωστικών μοντέλων αυτή η επιδείνωση του καιρού αναμένεται να διαρκέσει από το μεσημέρι της Δευτέρας μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης.

Ο Σάκης Αρναούτογλου προειδοποιεί, τέλος, για επεισόδιο σημαντικής μεταφοράς σκόνης την Κυριακή και τη Δευτέρα ιδίως στην περιοχή της Κρήτης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συνάντηση Δένδια – Ερντογάν: Γιατί ο «σουλτάνος» ζήτησε να δει τον Έλληνα υπουργό –Όλο το παρασκήνιο