ΚΑΙΡΟΣ

Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

Βροχές και καταιγίδες τη Δευτέρα

Σποραδικές βροχές μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται για τη Δευτέρα (17/11), ενώ στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και καταιγίδες.

Στην Αττική η Δευτέρα θα κυλήσει με αρκετές νεφώσεις αλλά χωρίς βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ, τα θερμόμετρα θα δείξουν έως και 20 βαθμούς.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται βροχές, που το μεσημέρι θα σταματήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις με ένταση στις περισσότερες περιοχές 3 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία λόγω των νοτιάδων θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Πιο αναλυτικά:

Στη Θράκη και τη Μακεδονία προβλέπεται κατά διαστήματα συννεφιά και σποραδικές βροχές. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς.

Στην Ήπειρο, τα νησιά του Ιονίου και τη δυτική Στερεά προβλέπονται αρχικά βροχές και καταιγίδες και από νωρίς το απόγευμα βελτιωμένος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι 3 με 5 μποφόρ.

Στην Πελοπόννησο αναμένονται αυξημένες νεφώσεις, κατά τόπους βροχές και στα δυτικά καταιγίδες και σταδιακή βελτίωση του καιρού.

Στα Κύθηρα θα πνέουν νοτιοδυτικοί άνεμοι 5 με 6 μποφόρ.

Στην Κρήτη ο καιρός θα είναι γενικά καλός, με αρκετές ώρες ηλιοφάνειας, νοτιάδες μέτριας έντασης και τη θερμοκρασία να φθάνει στους 23 βαθμούς.

Στα Δωδεκάνησα, τις Κυκλάδες και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται αραιές νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν, νότιοι άνεμοι 3 με 5 μποφόρ και μικρή άνοδος της θερμοκρασίας. Το βράδυ στη Λήμνο θα βρέξει.

Στις Σποράδες, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά και την Εύβοια αναμένονται το πρωί αυξημένη υγρασία, ομίχλες και λίγες βροχές και από το μεσημέρι και μετά μόνο νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς.

Σχετικές ειδήσεις