ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται 36άρια - Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Καιρός: Η ΕΜΥ προειδοποιεί: Έρχονται 36άρια - Πού και πότε θα «χτυπήσουν»

Καιρός: Καλοκαιρινό του σκηνικό του καιρού τις επόμενες ώρες – Σε ποιες περιοχές ο υδράργυρος θα ξεπεράσει την Κυριακή τους 36 βαθμούς Κελσίου – Αναλυτική πρόγνωση από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)

Με ζέστη μπήκε ο Σεπτέμβριος, καθώς τόσο σήμερα, Σάββατο (01/09), όσο και αύριο, Κυριακή (02/09) ο υδράργυρος θα ξεπεράσει σε πολλές περιοχές τους 36 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά, σήμερα στην Αττική γενικά αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά πρόσκαιρα έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί τοπικά έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το απόγευμα στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο δυτικοί, βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 34 βαθμούς και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος ο καιρός με λίγες νεφώσεις το απόγευμα στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στα ανατολικά τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 34 και κατά τόπους 35 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι βόρειοι, βορειοδυτικοί 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 30 και στην Κρήτη έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 τοπικά έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Τι καιρό θα κάνει την Κυριακή

Την Κυριακή (02/09/2018) στην Αττική ο καιρός προβλέπεται αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα, κυρίως στα ορεινά της δυτικής Μακεδονίας. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά βόρειοι, βορειοανατολικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 19 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Αίθριος ο καιρός. Πρόσκαιρες νεφώσεις το μεσημέρι και το απόγευμα στα βόρεια κυρίως ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στο Ιόνιο βορειοδυτικοί έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και στα ανατολικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 35 και κατά τόπους 36 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στις Κυκλάδες πρόσκαιρα κατά τη διάρκεια της ημέρας έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 30 και στην Κρήτη έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος ο καιρός. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 33 και κατά τόπους 34 βαθμούς Κελσίου.