ΚΑΙΡΟΣ

Καιρός: Χαλάζι και καταιγίδες «χτυπούν» την Αθήνα (pics+vid)

Καιρός: Χαλάζι και καταιγίδες «χτυπούν» την Αθήνα (pics+vid)

Καιρός: Μετά την καλοκαιρία του Σαββατοκύριακου, ο καιρός αποφάσισε να κάνει τα δικά του. Από τη Δευτέρα σημειώνονται ισχυρές καταιγίδες σε ολόκληρη την Ελλάδα, ενώ και ο νομός της Αττικής βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στο «μάτι» της κακοκαιρίας.

Ισχυρή χαλαζόπτωση «χτυπά» το μεσημέρι της Τρίτης Χαλάνδρι, Νέο Ψυχικό, Παπάγου και Χολαργό, ενώ ισχυρή βροχόπτωση έπληξε νωρίτερα το κέντρο της Αθήνας.

Αυτή την ώρα παρατηρείται αυξημένη κίνηση στις λεωφόρους Κηφισίας και Μεσογείων εξαιτίας της κακοκαιρίας.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στην παρακάτω Gallery:

Πού θα «χτυπήσει» τις επόμενες ώρες η κακοκαιρία

Ένα «σερί» τοπικά ισχυρών βροχών και καταιγίδων εν μέσω καλοκαιριού έχει σημειωθεί στη χώρα μας, καθώς η Τρίτη θα είναι η δέκατη κατά σειρά βροχερή μέρα, σύμφωνα με τη μετεωρολογική υπηρεσία meteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών

Σήμερα αναμένεται να εκδηλωθούν καταιγίδες κυρίως από το μεσημέρι και μετά, σε πολλά ηπειρωτικά τμήματα της χώρας (κεντρικά, ανατολικά και βόρεια) και κατά τόπους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα.

Τα φαινόμενα, που σε ορισμένες περιπτώσεις θα συνοδεύονται και πάλι και από χαλαζοπτώσεις (ενδεχομένως τοπικά με χαλάζι μέτριου μεγέθους), τις βραδινές ώρες θα περιοριστούν στη Βόρεια Ελλάδα, όπου όμως θα διατηρήσουν τον έντονο χαρακτήρα τους.

Στις περιοχές όπου θα εκδηλωθούν καταιγίδες, περιλαμβάνεται ο Νομός Αττικής και η πόλη της Αθήνας (κυρίως τα νότια τμήματα), όπου μάλιστα τα φαινόμενα δεν αποκλείεται πρόσκαιρα να είναι έντονα.