Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
Πέμπτη, 25 Απριλίου
20
4bf
Ταχ. Ανέμου
43%
Υγρασία
06:35
Ανατολή
20:10
Δύση
ΚΑΙΡΟΣ

Αρναούτογλου: Η εξέλιξη του καιρού μέχρι το τέλος της εβδομάδας (vid)

Newsbomb

Πώς θα κυλίσει ο καιρός μέχρι το τέλος της εβδομάδας - Αναλυτική πρόγνωση από τον Σάκη Αρναούτογλου

Ήπιος αναμένεται να είναι ο καιρός μέχρι και την Παρασκευή (18/2), σύμφωνα με τον έμπειρο προγνώστη καιρού της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου. Ειδικότερα, την Τρίτη (15/2), σχεδόν σε όλη τη δυτική χώρα αναμένεται κατά τόπους και κατά διαστήματα αρκετή συννεφιά. Η πιθανότητα να δώσει η συννεφιά αυτή ασθενή βροχή είναι μεγαλύτερη στο κεντροβόρειο Ιόνιο, στη βορειοδυτική Πελοπόννησο, στις παράκτιες περιοχές της Ηπείρου και στη δυτική Στερεά. Από τα κεντροανατολικά τμήματα της Πελοποννήσου και ανατολικότερα, ο καιρός θα είναι καλύτερος με μεγάλα διαστήματα ηλιοφάνειας ενώ στη βόρεια Ελλάδα, θα υπάρχει συννεφιά από το πρωί, κατά τόπους πιο πυκνή.

Έως το απόγευμα, τα όποια λίγα φαινόμενα, θα εντοπίζονται στην ορεινή - κεντροβόρεια Πελοπόννησο, στο ορεινό κομμάτι της βόρειας - βορειοδυτικής Στερεάς, στη δυτική ορεινή Θεσσαλία και στα ορεινά - ημιορεινά τμήματα της Ηπείρου.

Στην Αττική, τις πρωινές ώρες θα υπάρξουν λίγες τοπικές συννεφιές ωστόσο κατά τη διάρκεια της ημέρας θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη, η μέρα θα ξεκινήσει με συννεφιά και κάποιες τοπικές ομίχλες ωστόσο μέχρι και το απόγευμα ο καιρός θα «ανοίξει». Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 14 βαθμούς Κελσίου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λαγουβάρδος στο Newsbomb.gr: Έρχεται ανοιξιάτικη εβδομάδα με άνοδο της θερμοκρασίας