ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στη Λαμία: Ανακρίνουν την σύζυγο του 45χρονου που δολοφονήθηκε

Θρίλερ στη Λαμία: Ανακρίνουν την σύζυγο του 45χρονου που δολοφονήθηκε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας από το άγριο έγκλημα με θύμα τον 45χρονο Μίλτο Δράμαλη, πατέρα δυο μικρών παιδιών.

Οι αστυνομικοί της ασφάλειας από την πρώτη στιγμή κατάλαβαν ότι δεν έχουν να κάνουν με ληστεία, αλλά με ένα στυγερό έγκλημα, που έκρυβε πολύ μίσος. Παρόλο που ο δολοφόνος προσπάθησε να σκηνοθετήσει ένα σκηνικό ληστείας, ανοίγοντας κάποια συρτάρια μέσα στο σπίτι, οι αστυνομικοί δεν ξεγελάστηκαν.

Σύμφωνα με το LamiaReport, ο άτυχος 45χρονος δολοφονήθηκε χθες τα ξημερώματα την ώρα που κοιμόταν. Τραγική ειρωνεία. Λίγο πριν είχαν γιορτάσει τα γενέθλια της 42χρονης συζύγου Αλέκας, όπως η ίδια είπε στους αστυνομικούς.

Η νεκροψία νεκροτομή και οι απαντήσεις από τις τοξικολογικές εξετάσεις θα ρίξουν φως σε αρκετά γκρίζα σημεία της υπόθεσης, εάν δηλαδή το θύμα ήταν σε καταστολή και άλλες λεπτομέρειες, που θα βοηθήσουν τους αστυνομικούς να ξετυλίξουν το κουβάρι και να φτάσουν στην άκρη του νήματος.

Αυτό που ψάχνουν απεγνωσμένα οι αστυνομικοί είναι το φονικό όπλο, που πιθανότατα είναι κάποιο σφυρί, σκεπάρνι, σίδερο, ή κάτι παρόμοιο.

ΟΙ αστυνομικοί της Ασφάλειας ανακρίνουν από χθες το πρωί τη σύζυγο του 45χρονου μαζί με τους γονείς της. Χθες βράδυ άφησαν τους γονείς να πάνε στο σπίτι και σήμερα το πρωί τους οδήγησαν και πάλι στα γραφεία της Ασφάλειας.

Φυσικά τραγικά θύματα της υπόθεσης, που συγκλονίζει τη Λαμία, είναι τα δυο μικρά αγόρια του 45χρονου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΟΚ στη Λαμία: Ξύπνησε και βρήκε τον άντρα της δολοφονημένο