ΕΛΛΑΔΑ

Θέλουν να παντρέψουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη Ρόδο (pics)

Θέλουν να παντρέψουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ στη Ρόδο (pics)

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Χόλιγουντ αποφάσισε να νοικοκυρευτεί στα 52 του χρόνια, κάνοντας πρόταση γάμου στη σύντροφό του, Αμάλ Αλαμουντίν και οι Ροδίτες επιθυμούν η γαμήλια τελετή να πραγματοποιηθεί στον τόπο τους - Τι είπε στο Newsbomb.gr η πρόεδρος του Συλλόγου

Την πρωτότυπη, όσο και ιδιαίτερα φιλόδοξη ιδέα, είχε η διοίκηση του Περιβαλλοντικού-Πολιτιστικού-Κοινωνικού και Αναπτυξιακού Συλλόγου Παραδεισίου «Αγία Μαρίνα».

Μέσω της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα ο Σύλλογος αποφάσισε λοιπόν να απευθύνει πρόσκληση προς το διάσημο ηθοποιό Τζορτζ Κλούνεϊ, να τελέσει τους γάμους του στο χωριό Παραδείσι, με κουμπάρους όλο το χωριό!

Πώς όμως προέκυψε η... τολμηρή αυτή κίνηση;

Όπως είναι γνωστό ο διάσημος ηθοποιός έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της επιστροφής των μαρμάρων του Παρθενώνα στην Αθήνα, προκαλώντας παγκόσμιο ενδιαφέρον, αλλά και συγκίνηση. Το γεγονός αυτό παρακίνησε τους υπεύθυνους της «Αγίας Μαρίνας» να τον προσκαλέσουν (και μάλιστα δις) στην περιοχή.

Το Newsbomb.gr μίλησε με την πρόεδρο του Συλλόγου, κ. Αναστασία Γεωργιάδη, η οποία μας εξήγησε το σκεπτικό πίσω από την επιστολή που έκανε το γύρο της Ελλάδας.

«Δεν πρόκειται για μια συμβολική ενέργεια, αλλά για πράξη ουσίας», μας λέει η κα. Γεωργιάδη, η οποία πριν από λίγους μήνες είχε στείλει άλλη μια επιστολή στον ΚλούνεΪ δίνοντάς του συγχαρητήρια για την στάση του στο θέμα της επιστροφής των Μαρμάρων και καλώντας τον στο νησί της Ρόδου.

«Μπορεί να είμαστε μικρός σύλλογος, αλλά έχουμε μεγάλα πολιτιστικά φτερά», τονίζει η κα. Γεωργιάδη, η οποία κάνει λόγο για διαφήμιση και προβολή του τόπου, αλλά και της Ελλάδας και του πολιτισμού της.

«Μακάρι να βρίσκαμε και άλλους τέτοιους υποστηρικτές. Δεν έχουμε δει ηθοποιούς να ρισκάρουν για τον πολιτισμό, να τα βάζουν με τον δήμαρχο του Λονδίνου, να υποστηρίζουν την Ελλάδα τη στιγμή που πολλοί Έλληνες δεν ασχολούνται», συνεχίζει, μιλώντας με ευαισθησία για τον πολιτισμό και τις ελληνικές αρχαιότητες που βρίσκονται στο εξωτερικό.

Μάλιστα, όπως μας αποκάλυψε η κα. Γεωργιάδη, ο Σύλλογος ετοιμάζει και τρίτη επιστολή προς την αμερικανική πρεσβεία, προκειμένου να ενημερωθεί για το αν υπήρχε κάποια εξέλιξη γύρω από το θέμα.

Στην επιστολή του Συλλόγου προς την αμερικανική πρεσβεία, αναφέρονται συγκεκριμένα τα ακόλουθα:

«Ο Περιβαλλοντικός – Πολιτιστικός – Κοινωνικός και Αναπτυξιακός Σύλλογος Παραδεισίου – Ρόδου – Αγία Μαρίνα, δεν ξεχνά την ευγνωμοσύνη του απέναντι στον George Clooney για την θέση του και την υποστήριξη της Ελλάδος για την επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα εκεί που ανήκουν.

Τον θεωρούμε δικό μας άνθρωπο και αυτόν και την αρραβωνιαστικιά του, που νομικά επίσης συμβούλεψε και στήριξε τον George Clooney στο θέμα αυτό.

Καλούμε τον George Clooney να τελέσει τους γάμους του στο Παραδείσι Ρόδου, με κουμπάρους όλους τους Παραδεισιώτες. Στο Παραδείσι και μάλιστα στο κέντρο Κουφάς γυρίστηκε μέρος της ταινίας τα Κανόνια του Ναβαρόνε, το κομμάτι του γάμου.

Στο Παραδείσι Ρόδου έχουμε ωραιότατες εκκλησίες, βυζαντινά εκκλησάκια, εξωκλήσια και προπαντός πολύ καλοσυνάτο κόσμο, που θα φρόντιζε να κάνουν το γάμο του George Clooney αξέχαστο.

Η Πρόεδρος
Αναστασία Γεωργιάδη».

Τέλος, όπως δήλωσε η ίδια η πρόεδρος, ο Σύλλογος μετράει περίπου 250 μέλη και διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις πολιτιστικού και κοινωνικού χαρακτήρα, ενώ στις 17 Ιουλίου ετοιμάζει μια πολιτιστική εβδομάδα με αφορμή τη γιορτή της Αγίας Μαρίνας και το πανηγύρι που γίνεται στην περιοχή.

Δείτε τη σκηνή του γλεντιού από την πασίγνωστη χολιγουντιανή ταινία «Τα κανόνια του Ναβαρόνε», που πραγματοποίησε γυρίσματα στην περιοχή:

Διαβάστε επίσης:

Κι όμως... Ο Τζορτζ Κλούνεϊ αρραβωνιάζεται

Σύλλογος από χωριό της Ρόδου προτείνει στον Κλούνεϊ να παντρευτεί εκεί