ΕΛΛΑΔΑ

Δραματικές ώρες για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου από το πηγάδι

Δραματικές ώρες για τον απεγκλωβισμό του 39χρονου από το πηγάδι

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Κόκκινο Μετόχι Χανίων,κοντά στο Νοσοκομείο, με θύμα έναν 39χρονο εργάτη, ο οποίος καταπλακώθηκε από κυβικά χώματος την ώρα που έκανε εργασίες σε πηγάδι, ενώ οι αρχές καταβάλουν δραματικές προσπάθειες για τη διάσωσή του.

Πρόκειται για έναν 39χρονο Έλληνα, ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος "θάφτηκε" μέσα σε κυβικά χώματος όταν υποχώρησε τμήμα από τα τοιχώματα του πηγαδιού, και ενώ ο ίδιος έκανε εργασίες μέσα σε αυτό.

Ο άτυχος εργάτης, την ώρα που έγινε η υποχώρηση, βρίσκονταν στον πάτο του πηγαδιού ενώ 3 ακόμη συνάδελφοί του, κατάφεραν να "διαφύγουν" αλώβητοι από το χώρο του ατυχήματος, καθώς βρίσκονταν σε υψηλότερο σημείο του πηγαδιού, πάνω στις σκαλωσιές

Σύμφωνα με το flashnews, το πηγάδι - βάθους περίπου 15-17 μέτρων - χρονολογείται από το 1940 και οι εργασίες αφορούσαν στην στήριξη των τοιχωμάτων με πλέγματα και τσιμεντοκονίαμα.

Και ενώ οι εργάτες είχαν φτάσει σε βάθος περίπου 10 μέτρων και τοποθετούσαν πλέγματα από ένα κούφωμα άρχισαν να πέφτουν πέτρες και χώματα ενώ ακολούθησε η συνολική κατάρρευση.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Εγκλωβισμένος εργάτης μέσα σε πηγάδι