ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρούπολη: Νεαροί κλέφτες… ξάφριζαν ακριβές τηλεοράσεις

Αλεξανδρούπολη: Νεαροί κλέφτες… ξάφριζαν ακριβές τηλεοράσεις

Εξιχνιάστηκαν έπειτα μετά από επίπονες έρευνες έξι διαρρήξεις καταστημάτων που είχαν γίνει το τελευταίο 15νθήμερο στην πόλη.


Συνελήφθησαν το πρωί της Πέμπτης στην Αλεξανδρούπολη, τέσσερις Έλληνες, ηλικίας 25, 25, 20 και 17 ετών, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα των διακεκριμένων κλοπών και αποδοχής - διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν τους τρεις από τους δράστες, (17, 25 και 25 ετών), διότι, λίγο νωρίτερα, διέρρηξαν δύο καταστήματα της πόλης και έκλεψαν από το εσωτερικό τους τρεις τηλεοράσεις, συνολικής αξίας 2.000 ευρώ περίπου.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε επίσης ότι οι τρεις άνδρες, το τελευταίο 15νθήμερο, διέρρηξαν άλλα τέσσερα καταστήματα στην Αλεξανδρούπολη, αφαιρώντας τέσσερις τηλεοράσεις, συνολικής αξίας 3.000 ευρώ περίπου, τις οποίες στη συνέχεια μετέφεραν και απέκρυπταν στο σπίτι του 20χρονου, έως ότου τις διαθέσουν προς πώληση.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί συνέλαβαν και τον 20χρονο, ενώ εντόπισαν έξι από τις τηλεοράσεις που είχαν αφαιρέσει οι συλληφθέντες, τις οποίες κατέσχεσαν προκειμένου να τις αποδώσουν στους ιδιοκτήτες τους.

Κατασχέθηκε επίσης ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τη διάπραξη των κλοπών.
Σημειώνεται ότι ο ένας 25χρονος και ο 17χρονος έχουν απασχολήσει κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.

Διαβάστε επίσης: Καβάλα: Επέμβαση της Αστυνομίας στους Αμμολόφους, για παράνομες εξέδρες