ΚΟΣΜΟΣ

Ο έκφυλος ιερέας είχε κι άλλες αποκαλύπτει η ερωμένη του

Ο έκφυλος ιερέας είχε κι άλλες  αποκαλύπτει η ερωμένη του

Μπορεί ο Έλληνας ορθόδοξος ιερέας Γεώργιος Πασσιάς να δήλωσε ότι είναι στην κρίση του Θεού και να έχει μονάσει για να ζητήσει συγχώρεση, αλλά οι αποκαλύψεις σχετικά με τον έκλυτο βίο του συνεχίζονται.Σε αποκαλύψεις που έκανε η ερωμένη του Έθελ Μπουζάλας, η οποία είναι και πρωταγωνίστρια στο ροζ βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα, ο ιερέας είχε σίγουρα και άλλες ερωμένες.

Η Μπουζάλας παραδέχθηκε ότι είχε υπεξαιρέσει περίπου 30.000 δολάρια από το χρηματοκιβώτιο της Ελληνικής Ορθόδοξης εκκλησίας των ΗΠΑ, λεφτά που προορίζονταν για υποτροφίες μαθητών. Όπως δήλωσε νιώθει χρησιμοποιημένη και έχει πληγωθεί από τον Πασσιά αφού είναι βέβαιη, είπε, πως είχε κι άλλες ερωμένες.
Η Μπουζάλας δήλωσε ότι είχε μείνει έγκυος με τον Πασσιά και αποκάλυψε ότι κάθε φορά που της ζητούσε κάτι ιδιαίτερο δεν τολμούσε να τον ρωτήσει αν το είχε ξανακάνει, αν και φαινόταν πως σίγουρα δεν ήταν η πρώτη του φορά.
Τώρα λέει, η Μπουζάλας είμαι στο έλεος του κουτσομπολιού ενώ εκείνος είναι καλά κρυμμένος.

Τα βίντεο της ντροπής

Ο Μπασσιάς αναφέρεται πλέον ως cake priest στον Τύπο, αφού στα φιλμάκια που είδαν το φως της δημοσιότητας εμφανίζεται να επιτελεί το γνωστό φετιχιστικό κόλπο του cake crush. Η Μπουζάλας φορώντας τακούνια στιλέτο και ένα string συνθλίβει ένα κομμάτι κέικ με τα οπίσθιά της.
Στο δεύτερο κλιπάκι τρίβει τις πατούσες της στο πρόσωπο του ιερέα ενώ ακούγεται να λέει στον Πασσιά ότι εκεί ανήκει, κάτω από τα πόδια της. Οι πρώτες αποκαλύψεις για το δεσμό τους είχαν γίνει ήδη από το 2013 και ο Πασσιάς τις είχε διαψεύσει, λέγοντας πως η σχέση του με τη Μουζάλας ήταν αυτή του πνευματικού πατέρα.

Σχετικές ειδήσεις