ΚΟΣΜΟΣ

Θρήνος: Νεκρή η κόρη πασίγνωστου αθλητή - Την αναζητούσαν ένα μήνα

Θρήνος: Νεκρή η κόρη πασίγνωστου αθλητή - Την αναζητούσαν ένα μήνα
Πηγή: RT.com, ABC news

Νεκρή βρέθηκε η 19χρονη Ανάια Μπλάνσαρντ, θετή κόρη του αθλητή βαρέων βαρών του ΜΜΑ Γουόλτ Χάρις. Οι Αρχές της Αλαμπάμα ταυτοποίησαν τη σορό της αφού εντόπισαν το πτώμα της σε δασώδη περιοχή - Η κοπέλα είχε εξαφανιστεί από τις 23 Οκτωβρίου.

Τελευταία φορά την είχε καταγράψει η κάμερα ασφαλείας σε κατάστημα και στη συνέχεια η αστυνομία βρήκε το μαύρο αυτοκίνητό της εγκαταλελειμμένο σε οικοδομικό συγκρότημα στο Μοντγκόμερι, ενώ μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν και ίχνη αίματος της 19χρονης.

Επί έναν μήνα ο αθλητής απηύθυνε έκκληση για βοήθεια ώστε να εντοπίσουν τη θετή κόρη του ενώ η κοινότητα του ΜΜΑ συγκέντρωσε χρήματα ως ανταμοιβή σε όποιον έδινε πληροφορίες που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό της Ανάια. Η αστυνομία επιβεβαίωσε την είδηση του θανάτου της μετά την ανάλυση των στοιχείων και την εξέταση της σορού από τους αρμοδίους της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας. Σε εξέλιξη είναι έρευνα για ανθρωποκτονία ενώ νωρίτερα είχαν γίνει τρεις συλλήψεις σε σχέση με την εξαφάνισή της.

Ο Ιμπραήμ Γιαζίντ, 29 ετών, τέθηκε υπό κράτηση και φέρεται να πίεσε την Μπλάνσαρντ να μπει στο αυτοκίνητο. Ο 35χρονος Αντουάν Σάμαρ Φίσερ από το Μοντγκόμερι συνελήφθη κατηγορούμενος για απαγωγή, ενώ φέρεται να βοήθησε στην καταστροφή αποδεικτικών στοιχείων και ο Ντέιβιντ Τζόνσον Τζ. συνελήφθη και κατηγορείται για παρεμπόδιση των Αρχών, σύμφωνα με το ESPN.

Οι αθλητές του ΜΜΑ έσπευσαν να συλλυπηθούν τον συναθλητή τους εκφράζοντας τα συλλυπητήριά τους στον Χάρις και την οικογένειά του.

Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω gallery:

Πηγή: RT.com, ABC news

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός Αλβανία: Ώρες αγωνίας για επιζώντες - Μεγαλώνει η λίστα του θανάτου (pics&vids)

Πρόωρες διπλές εκλογές: Όλα τα σενάρια - Ποιον και γιατί συμφέρουν

Κοινωνικό μέρισμα 2019: «Κλειδώνουν» τα ποσά - Ποιοι θα το πάρουν φέτος

Σχετικές ειδήσεις