ΚΟΣΜΟΣ

Αποκάλυψη - βόμβα Γουίλιαμ για Χάρι: Έσπασε τη σιωπή του ο πρίγκιπας

Αποκάλυψη - βόμβα Γουίλιαμ για Χάρι: Έσπασε τη σιωπή του ο πρίγκιπας
ap

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί η βασίλισσα Ελισάβετ

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είναι πολύ στεναχωρημένος που η στενή σχέση που είχε κάποτε με τον αδελφό του, πρίγκιπα Χάρι, έχει αλλάξει, όπως τόνισε ένας στενός του φίλος στην Dailymail.

Το Megxit μεγάλωσε το χάσμα μεταξύ των δύο αδελφών και όπως αναφέρει το δημοσίευμα ο Γουίλιαμ σοκαρίστηκε από την απόφαση του αδελφού του να κάνει την ανακοίνωση κρυφά από την οικογένεια.

Τα δύο αδέλφια θα βρεθούν πρόσωπο με πρόσωπο στην έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η βασίλισσα Ελισάβετ για την κρίση που προέκυψε από την κίνηση αυτή του Χάρι.

Δείτε τι είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για τον αδερφό του Χάρι στη Gallery:

Έκτακτη σύσκεψη συγκαλεί η βασίλισσα

Η βασίλισσα της Βρετανίας Ελισάβετ κάλεσε σε συνάντηση της βασιλικής οικογένειας τη Δευτέρα προκειμένου να συζητηθεί η απόφαση του πρίγκιπα Χάρι και της συζύγου του, Μέγκαν, να αποσυρθούν από τα βασιλικά τους καθήκοντα, σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ.

Η βασίλισσα, ο πρίγκιπας της Ουαλίας, ο Δούκας του Κέιμπριτζ και ο πρίγκιπας Χάρι θα συναντηθούν προκειμένου να συζητήσουν το μέλλον στο Σάντριγνκαμ, σύμφωνα με πληροφορίες του Sky News και του Observer.

Η Μέγκαν, που βρίσκεται στον Καναδά μαζί με τον γιο της Άρτσι, αναμένεται να συμμετάσχει στη συνάντηση μέσω τηλεφώνου αν το επιτρέψει η διαφορά της ώρας, σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Συνελήφθη η κόρη γνωστού Έλληνα ηθοποιού στην κατάληψη στο Κουκάκι (pics)